manje je više!

Bujne grudi na izvol'te u seksi, blještavom bodiju: Napravila koncert za pamćenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milica Pavlović često privlači pozornost svojim seksi načinom odijevanja.

Atraktivna folk-pjevačica Milica Pavlović (28) napravila je pravu atmosferu na splavu Port u Beogradu, a u fokusu je bila njezina odjevna kombinacija.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Naime, Milica je obukla zlatni bodi koji je stisnuo i prilično izbacio njezine grudi, a gore je imala sako od istog materijala. Obula je sandale, a njezin stil odijevanja istaknuo joj je noge te pokazao da se u karanteni nije nimalo opustila. 

Inače, Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji. Dobila je nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani, pa je tako vjerojatno bilo i s ovim u Beogradu, koji joj je bio prvi nakon pandemije koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozarevac ⚡️HVALA!💥🤎✌🏼 Sledece vidjenje zakazujemo za sredu “Port” Beograd 📍

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Milica se rodila u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji. 

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi načinom odijevanja i glazbenim spotovima. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto:Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) +9 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad najljepša plavuša zarobljena u paklu ovisnosti postala je sjena same sebe – muškarci su patili za njom, a žene joj se divile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene