Planirala nove pjesme

Pjevačica i osnivačica legendarne grupe The Supremes iznenada preminula u 77. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Mary Wilson preminula u 77. godini u Las Vegasu, a zauvijek će ostati zapamćena kao jedna od osnivačica legendarne ženske grupe The Supremes.

Američka pjevačica Mary Wilson iznenada je preminula u 77. godini života, a tužnu je vijest  potvrdio njezin prijatelj i publicist Jay Schwartz.

Britanski Mirror prenosi da je Mary preminula u svom domu od zasad nepoznatog uzroka, a njezin posljednji ispraćaj bit će održan u krugu najbližih u skladu smjernica i mjera opreza zbog pandemije koronavirusa.

Pjevačica se u glazbenu povijest upisala kao jedna od osnivačica grupe The Supremes, koju je 1961. godine pokrenula zajedno s danas Dianom Ross i Florence Ballard i to kada je imala samo 15 godina.

"Šokirala me i rastužila vijest da je preminula glavna članica obitelji Motown, Mary Wilson iz Supremesa. Bila je zvijezda i tijekom godina je radila na jačanju naslijeđa Supremesa", izjavio je 91-godišnji Berry Gordy osnivač poznate izdavačke kuće Motown za koju je Mary i radila.

Njezina smrt sve je iznenadila, posebice nakon što je prije samo nekoliko dana videom na društvenim mrežama najavila izdavanje novih pjesma.

"Nadam se da će sve biti objavljene na moj rođendan 6. ožujka", izjavila je Mary u videu objavljenom 6. veljače.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić postala meta zezancije kolega zbog sitnice na svojoj odjeći: "Samo se vi rugajte!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene