Skrivala se od medija

Nitko je nije vidio više od godinu i pol, a sad je uhvaćena s muškarcem za kojeg je tvrdila da joj je samo prijatelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lorde i njezin dečko Justin Warren godinama surađuju, a nakon što su opovrgavali da su u vezi, prije godinu i pol ipak su potvrdili da su zaljubljeni.

Novozelandska pjevačica Lorde prošetala se rodnim Aucklandom početkom ovoga tjedna sa svojim dečkom Justinom Warrenom, a to je ujedno i prvi put u čak 18 mjeseci da su fotografi ulovili taj glazbeni par.

Pogledaj i ovo Lorde Gdje prvo gledati? Svjetska pop senzacija nakon spektakla u Hrvatskoj odvažila se na veliku promjenu, no sve je zasjenilo nikad golišavije izdanje!

23-godišnja Lorde i 41-godišnji Justin posljednji su put zajedno fotografirani u ožujku prošle godine, a ležernom šetnjom pokazali su kako je njihova veza snažnija no ikada te su se opušteno ljubili dok su se za njima svi okretali.

Lorde, pravog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, i Justin, koji inače radi u Universal Musicu, diskografskoj kući s kojom pjevačica ima ugovor, prvi put su snimljeni zajedno 2016. godine, no Justin je onda opovrgnuo sve glasine o njihovoj vezi.

"Ella i ja godinama surađujemo i dobri smo prijatelji. Bilo kakve glasine o tome da smo par su smiješne", govorio je prije četiri godine Warren. U međuvremenu su proputovali svijet zajedno zahvaljujući njezinim turnejama te su se sve više zbližavali, sve dok zaista nisu postali par.

Lorde je krajem 2015. prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom Jamesom Loweom, a kasnije je pričala kako ju je prekid dotukao te je trebala meditirati kako bi se mogla nositi sa svojim emocijama.

Nekoliko godina kasnije mediji su je uhvatili u zagrljaju Jacka Antonoffa, bivšeg dečka Lene Dunahm, no te je glasine odmah ušutkala.

Pjevačica se proslavila dok je imala tek 16 godina, kada je objavila svoj svjetski hit "Royals". Njezin drugi studijski album "Melodrama" proglašen je jednim od najboljih pop-albuma desetljeća, a njezini obožavatelji jedva čekaju što im je novo pripremila.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene