svaka čast!

Obilježila važan dan seksi fotkama pa se i narugala samoj sebi slikom koja je šokirala javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Allen proslavila je godinu dana bez alkohola i droga, a mnogi su primijetili da blista i čestitali joj na napretku.

Pjevačica Lily Allen (35) obilježila je u utorak važnu godišnjicu na talijanskom otoku Capriju. 

Pogledaj i ovo showbuzz odmor na našoj obali Britanska zvijezda uživa u Hrvatskoj, kapom s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama oduševila sve

"Godinu dana potpuno trijezna. Tako zahvalna za svoje zdravlje i sreću", istaknula je Lily. Britanska pjevačica objavila je nekoliko fotografija u bikiniju i jednu staru na kojoj je očito pod utjecajem alkohola.

Allen je tako pokazala koliko je napredovala u godinu dana i koliko odlično izgleda, a mnogi su njezini pratitelji to primijetili te joj čestitali. "Tako ponosna na tebe", "Izgledaš veličanstveno. Sjajiš. Jako sam ponosna na tebe", "Dobro odrađeno", "Ljepotice", "Tako sam sretna što te vidim takvu", komentirali su. 

Inače, Lily je ranije progovorila o ovisnosti o alkoholu i drogama i otkrila da im se okrenula kada je imala problema u privatnom životu. S time je počela 2013. kada je rodila svoju drugu kćer Marnie, a tada se borila i s bipolarnim poremećajem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year completely sober ! So grateful for my health and happiness. 😘

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Allen je istaknula da joj je pomogao tadašnji muž, slikar Sam Cooper (42), od kojeg se razvela 2018. i s kojim ima i kćer Ethel (8). No ponovno je posrnula, a kako pišu strani mediji, ovaj put joj je bio podrška dečko, zvijezda serije "Stranger Things" David Harbour (45). 

Naime, odrekla se pića i droga taman kad je započela vezu s njim. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) +2 Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Iskoristila priliku i pokazala zamamnu figuru, dok se njezin bivši hvali vjenčanjem koje će pratiti čitav svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene