Promjena ju pomladila!

Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stilist Jennifer Lopez pohvalio se njezinim drugačijim imidžem, no nije sve onako kako se čini.

Jennifer Lopez (51), koja odlično izgleda u svim izdanjima, odlučila se za promjenu imidža pa je tako nakratko skrenula pozornost sa svoje isklesane figure. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"J.Lo se odlučila napraviti šiške", napisao je Chriss Appleton, stilist poznate pjevačice, koji je podijelio njezinu fotografiju. Lopez je oduševila obožavatelje novom frizurom i dobila brojne komplimente. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jlo got bangs today ✨

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

"Ti zaista ne stariš", "Prelijepa kao i uvijek", "Sviđa mi se ovaj izgled", "Ovako izgleda još mlađe", "Odlično ti stoje šiške", "Kraljice", Savršena", "Opa", "Jako seksi", komentirali su obožavatelji. 

No dok mnogi hvale Jenniferinu promjenu, čini se da nije trajna i da je riječ tek o ekstenzijama. Naime, Chris ih je stavio pjevačici i krajem prošlog mjeseca za glazbene spotove "Pa' Ti" i "Lonely."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She BANGS 💥💥💥 @jlo #chrisappletonhair @scottbarnes68

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Lopez je posljednji put zapravo imala šiške u listopadu 2018., a kao i mnoge zvijezde, radije se igra s ekstenzijama nego što radi stvarne promjene na kosi. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Robin Wright (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prošetala se u ležernom izdanju i bez šminke na licu pa pokazala čime je osvojila 18 godina mlađeg supruga

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene