pa kud prije?

Ida Prester slavi 42. rođendan, uz selfije poslala snažnu poruku: "Meni je tu sve na svom mjestu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ida Prester istaknula je da se unatoč svojim godinama u glavi još osjeća kao znatiželjna curica.

Pjevačica Ida Prester, koja s prijateljicom Mijom Kovačić vodi duhovitu emisiju "Fakap", otkrila je na Instagramu da slavi 42. rođendan. 

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

"Dragi moji, sutra punim 42. Pa kud prije?? U glavi sam još znatiželjna curica, znate me dobro, ali na licu se već vide godine. Razmišljam.. bojim li se starenja? Nisam dosad imala frku od godina, možda upravo počinje? Promatram se u ogledalu. Meni je tu sve na svom mjestu. Ne izgledam ko maturantica, a zašto i bih? Znam tko sam i ne natječem se ni s kim. Ovo lice priča o svim dobrim koncertima koje sam pogledala, divljim partijima na kojima sam plesala, ljubavima u koje sam vjerovala... Zadovoljna sam. Naše je lice otisak svih naših strasti, emocija, snova. Njegujmo ga i volimo. Još samo osmijeh i spremna sam za novi dan", napisala je Ida u nedjelju kraj nekoliko svojih selfieja. 

Za svoju je objavu dobila mnoštvo komplimenata. "Najljepša i točka", komentirala je Franka Batelić.

Prester joj je ubrzo odgovorila. "Prava se javila", napisala je. 

"Predivna Ida", komentirala je pjevačica Sara Jo.

Oglasio se i mladi maneken Patrick Cvetko, koji je svojim izgledom zaludio svijet i stvorio karijeru u inozemstvu. "Ma nemoguće, ja mislio moja vršnjakinja", napisao je. "Ma što nismo?", našalila se Ida. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Valjda ne bude potres, kao na 41. Sretan rođendan!" istaknuo se jedan komentar. 

Inače, Ida je dio emisije "Fakap", koju vodi s prijateljicom Mijom te su skupa naši vodiči kroz svijet fakapa. U druženju s poznatim osobama iz javnog života pokušat će kroz njihove ispovijedi o naj fakapima života pronaći i fakap godine.

O fakapu godine odlučuje publika, koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

''Mia i ja prijateljice smo već 15 godina. Nikad do sada nismo surađivale, ljudima se činimo jako različite, a zapravo smo bliske. Sve ćete to vidjeti u našem Fakapu, seriji kratkih veselih videa u kojima se smijemo neugodnim situacijama naših gostiju, a nećemo zaobići ni vlastite. Jer kad padneš - samo ustani sa smiješkom i pretvaraj se da je to dio koreografije'', rekla je Ida. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene