dijagnosticirali joj rak

Okončala karijeru i nestala iz javnosti, nakon dvije godine šutnje objavila da se bori sa zloćudnom bolešću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Harding je od 2002. do 2013. godine bila dio britanske skupine Girls Aloud, a nakon dvije godine šutnje na Instagramu je s fanovima objavila da se bori sa zloćudnim rakom.

Pjevačica grupe Girls Aloud Sarah Harding (38) objavila je na svom Instagramu kako su joj liječnici dijagnosticirali rak dojke.

Pogledaj i ovo showbuzz Mora na sud Evo zašto je policija uhitila pjevačicu!

"Nadam se da ste svi dobro i da se čuvate u ovim nesigurnim vremenima. Dugo nisam ništa objavljivala na Instagramu i hvala svima koji su mi se javljali da provjere jesam li dobro, to mi puno znači. Imam osjećaj da je sada vrijeme da podijelim sa svima što se zaista događa", započela je poruku Sarah nakon dvije godine šutnje na društvenim mrežama.

"Ne postoji jednostavan način da ovo kažem i ne osjećam se dobro što uopće to pišem, no ovako stvari stoje. Početkom ove godine dijagnosticirali su mi rak dojke. Zaprimila sam i loše vijesti da su se maligne stanice proširile i na druge dijelove tijela. Trenutačno sam na kemoterapiji i borim se protiv ove bolesti koliko god mogu", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone, I hope you are all keeping safe and well during these uncertain times. I’ve not posted on here for so long, thank you to everyone who has reached out to check in on me, it really does mean a lot. I feel now is the right time to share what’s been going on. There’s no easy way to say this and actually it doesn’t even feel real writing this, but here goes. Earlier this year I was diagnosed with breast cancer and a couple of weeks ago I received the devastating news that the cancer has advanced to other parts of my body. I’m currently undergoing weekly chemotherapy sessions and I am fighting as hard as I possibly can. I understand this might be shocking to read on social media and that really isn’t my intention. But last week it was mentioned online that I had been seen in hospital, so I feel now is the time to let people know what’s going on and this is the best way I can think of to do so. My amazing mum, family and close friends are helping me through this, and I want to say a thank you to the wonderful NHS doctors and nurses who have been and continue to be heroes. I am doing my very best to keep positive and will keep you updated here with how I’m getting on. In the meantime I hope you’ll all understand and respect my request for privacy during this difficult time. Sending you all so much love….xx

A post shared by Sarah Harding (@sarahnicoleharding) on

Istaknula je kako su joj velika podrška u svemu majka i prijatelji koji joj pomažu da što hrabrije prođe kroz liječenje. Kaže da nastoji ostati pozitivna, a nada se kako će obožavatelji poštovati njezinu privatnost u ovim teškim vremenima.

Obožavatelji su joj u kratkom roku pružili podršku emotivnim porukama, a pridružila im se i kolegica iz benda Cheryl.

Harding je prije dvije godine nestala iz javnosti te se potpuno povukla, a na upite što radi nije znao odgovoriti ni njezin bivši dečko. Chad Johnson zvijezda je britanskih reality emisija, a sa Sarah je bio u vezi prije tri godine. Britanskim je medijima govorio i kako pjevačica žali što je bila dijelom grupe Girls Aloud jer nije bila zadovoljna odnosom u grupi. Skupina formirana 2002. godine osvajala je svjetske top-liste, a svatko je svojim putem išao 2013. godine te odonda nisu nastupale skupa.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +5 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Samo najbliži prijatelji znaju koliko su dugo zaista u vezi: Ova ljepotica zarobila je srce najboljeg nogometaša svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene