što je ovo točno?

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doja Cat obukla je kožnu haljinu čiji je donji dio bio od perja, a dekolte se sa zatvaračem prostirao do njezina pupka.

Doja Cat (25) nadmašila je dekolte glavne zvijezde večeri Beyonce, no njezin je ipak za mnoge bio previše i neki su joj poručili da otpusti svog stilista. 

Pogledaj i ovo Taylor Swift Kakva večer! Taylor Swift ispisala je povijest i postala prva osoba koja je osvojila 4 nagrade Grammy za najbolji album!

Mlada pjevačica došla je na dodjelu 63. nagrade Grammy s očitom namjerom da ostavi dojam i bude tema mnogih razgovora. Doja je nosila bijelu kožnu haljinu s crnim detaljima, a donji dio sastojao se od perja. 

No nije osebujnost ni neobičnost ove kreacije bila u prvom planu, nego dekolte doslovno do pupka zahvaljujući zatvaraču koji se povlačio tako nisko. Cat, koja obožava ekstenzije, perike i promjene imidža, imala je i posebnu, drukčiju frizuru nego inače. Uz haljinu je uskladila žute, visoke štikle. 

Pjevačica je na crvenom tepihu pozirala s Megan Thee Stallion, koja je osvojila nagradu Grammy za svoj duet s Beyonce. Cat se svojim stajlingom pohvalila i na Instagramu pred svojih 9 i pol milijuna pratitelja. 

"Nikad ne razočaraš izgledom", "Ne, dušo, ne", "Što je ovo?", "Curo, molim te, daj otkaz svom stilistu", "Ne", "Otpusti sve koji su radili na tvom stajlingu", "Tko ti je rekao da je u redu obući ovo?", komentirali su. 

Inače, Doja, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu, u tinejdžerskoj dobi počela je raditi na glazbi i objavljivati je na SoundCloudu, mrežnoj platformi za distribuciju zvuka. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene