slikarstvo bez odjeće

Bujne grudi na izvol'te: Pjevač ljubi 16 godina mlađu manekenku koja golim fotkama uveseljava milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gavin Rossdale i Tina Louise su prvi put viđeni skupa u javnosti dok su šetali njegovog psa.

Pjevač Gavin Rossdale (54) još prošlog mjeseca je viđen s manekenkom Natalie Golbom (28), a čini se da već ima novu djevojku. 

Pogledaj i ovo Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) uživa u ljubavi Ljubavni krah s kolegom iz benda umalo ju je koštao svega, a sreću je konačno pronašla nakon razvoda i troje djece

Gavin, kojeg je više proslavila afera s dadiljom dok je bio u braku s Gwen Stefani nego njegova glazba, prošetao je parkom Universal City u Los Angelesu s modelom Tinom Louise (38).

Par je vodio glazbenikovog psa pomeranca u šetnju, a odgovorni Rossdale je nosio i vrećicu za izmet. No ono što je upadalo u oči je bila Tina koja je bila oskudno odjevena. Obukla je kratke traper hlače i crni topić s dubokim dekolteom, a na nogama je imala čizme.

Ta odjevna kombinacija je istaknula njezine istetovirane ruke, vrat i noge. Manekenka je svezala kosu s ružičastim pramenovima u repić, a nosila je zaštitnu masku za lice kao i Gavin. Pjevač se obukao sportski te imao duge hlače, majicu bez rukava i tenisice. Nakon šetnje je zgrabio psa u ruke i uputio se u auto s Tinom. Fotografije možete pogledati ovdje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @partylikejzl

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on

Inače, Louise ima 2.4 milijuna pratitelja na Instagramu koje šokira svojim golišavim fotografijama. Nedavno je pozirala potpuno naga pokraj bazena pokazavši svoju stražnjicu istetoviranu ružama i lubanjom. Ranije je pokazala kako se bavi i slikarstvom potpuno gola. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene