Samo je izjurio iz studija!

Voditelj pobjesnio zbog komentara o Meghan Markle i dao otkaz u emisiji koju je vodio šest godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Piers Morgan je napustio snimanje emisije "Good Morning Britain" i dao otkaz nakon komentara svoga kolege Alexa Beresforda o Meghan Markle.

Britanski voditelj Piers Morgan izjurio je sa snimanja emisije "Good Morning Britain" nakon što ga je kolega Alex Beresford prozvao zbog oštrih komentara na račun Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Ne vjerujem joj ni riječi. Ne bih joj vjerovao ni da mi pročita vremenski prognozu", komentirao je voditelj nakon Harryjeva i Meghanina intervjua s Oprom Winfrey.

Na kraljevski par okomio se i na svojem Twitteru, gdje ih je optužio i za izdaju kraljice Elizabete.

Piers je prethodno rekao da ga je Meghan otkantala nakon što je počela izlaziti s Harryjem.

"Razumijem da vam se ne sviđa Meghan Markle, nekoliko ste puta to jasno dali do znanja na ovom programu i razumijem da ste imali privatni odnos s njom i da vas je otkantala", kazao mu je Beresford u emisiji.

"OK, ja sam gotov s ovime", odgovorio mu je Piers, nakon čega je ustao i napustio snimanje.

"Žao mi je, ali svi moramo sjediti ovdje i slušati njegove izljeve. Jučer ujutro bilo je nevjerojatno teško gledati emisiju. On je sposoban doći ovamo i razgovarati iz položaja koji ne razumije u potpunosti", dodao je Beresford. Kasnije se doznalo i da je Morgan dao otkaz.

"Nakon rasprave s ITV-om Piers Morgan odlučio je kako je vrijeme da napusti emisiju 'Good Morning Britain'. ITV je prihvatio njegovu odluku", piše u službenoj izjavi televizijske kuće za koju je Piers radio od 2015. godine.

S kolegicom Susannom Reid vodio je emisiju ponedjeljkom, utorkom i srijedom ujutro, a u njoj je već i ranije kritizirao kraljevski par.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene