Tvrdi da su licemjerni

Poznati voditelj napao kraljevski par: ''Iskorištavaju smrt princeze Diane kako bi zaradili milijune''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Televizijski voditelj Piers Morgan kaže kako su Harry i Meghan za pozamašan honorar gostovali na bankarskom događanju, a princ je govorio bogatašima o svojoj omiljenoj temi, pokojnoj majci princezi Diani.

Poznati televizijski voditelj Piers Morgan (54) okomio se na princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) jer su prošlog tjedna gostovali na događanju američke multinacionalne investicijske banke JP Morgan Chase & Co. Bivši članovi kraljevske obitelji bili su glavne zvijezde u luksuznom hotelu u Miamiju, a nisu htjeli potvrditi ni negirati informacije da su za svoj dolazak dobili između 500 tisuća i milijun dolara.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Harry je, kako piše Piers, govorio o svojoj omiljenoj temi, mentalnom zdravlju, točnije kako je godinama išao na terapije da bi prebrodio smrt svoje majke, princeze Diane. Voditelj ističe kako on samo o tome i govori u javnim nastupima čak i sada, 23 godine kasnije. Morgan je dodao kako je tužno izgubiti roditelja, no to se dogodilo milijunima ljudi, i njemu je umro otac kada je imao jednu godinu.

Voditelj je također objasnio da postoji razlika govoriti javno o mentalnim problemima povezanim s tugovanjem i govoriti o tome privatno pred jako bogatim bankarima, poslovnim tajkunima, političarima i zvijezdama za veliku novčanu naknadu. Naime, osim Harryja i Meghan gošće su na događanju bili bivši britanski premijer Tony Blair, bogati grčki nasljednik Stavros Niarchos, bivši igrač bejzbola i zaručnik Jennifer Lopez Alex Rodriguez te slavni košarkaš Magic Johnson.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re live from Hollywood! Tune into @gmb now for all the Oscars results, scenes & gossip.

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan) on

Piers tvrdi kako princ iskorištava pokojnu majku Dianu kako bi zaradio novac, a tu njegovo licemjerje ne prestaje. Prošle godine Meghan i Harry molili su svoje pratitelje na Instagramu da spase planet Zemlju i prestanu s aktivnostima koje im štete, kao što su zasebna putovanja. Ubrzo nakon toga supružnici su posudili privatni avion pjevača Eltona Johna kako bi otputovali iz Londona do juga Francuske. Inače, let do tamo traje 90 minuta, a dnevno postoji 30 komercijalnih letova do tamo.

Meghan i Harry i prošlog su tjedna putovali na događanje u Miamiju privatnim avionom investicijske banke iz vile u Vancouveru vrijedne 11 milijuna dolara. Tamo navodno borave kao gosti svog misterioznog dobročinitelja milijardera. Usto, banka s kojom su povezani supružnici samo je u prošle tri godine uložila 195 milijardi u kompanije s fosilnim gorivima. Piers zaključuje da očito Meghan i Harry žele da svi spašavaju planet osim njih i njihovih poslovnih suradnika.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Facebook) Celebrity Ella Dvornik završila u bolnici, sve objasnila na Instagramu: "Rasplakala sam se, pogodilo me to"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene