Super se on drži

Ženama i dalje omiljen: Legendarni šarmer ponosno pokazao mladenačku formu u 68. godini života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pierce Brosnan pokazao je top formu na plaži na Havajima gdje uživa sa suprugom Keely Shaye Smith.

Legendarni holivudski glumac i jedan od onih kojega smo obožavali u ulogi tajnog agenta Jamesa Bonda, danas 67-godišnji glumac Pierce Brosnan i nakon karantene uživa na Havajima gdje na jednoj od plaža ima vlastitu kuću.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

To naravno dobro znaju i paparazzi koji starog šarmera prate i dalje na svakom koraku, pa su ga tako snimili u ležernom izdanju na plaži, kada je pokazao da je i u 68. godini u odličnoj formi. Pierce je svoju mladenačku liniju ponosno prošetao plažom, zaogrnut samo ručnikom, a na objektive se nije previše obazirao. Pogled je sakrio iza sunčanih naočala, a dodatnom šarmu pridonijele su sijede vlasi kojih se ne srami i ne krije ih.

S njim je i 56-godišnja supruga Keely Shaye Smith koja kao i on obožava slobodno vrijeme provoditi na plaži u idiličnom okruženju, gdje se sunča, pliva i istražuje podmorje.

Pierce je proteklog mjeseca otkrio da je izgubio dva bliska prijatelja koji su preminuli od posljedica koronavirusa, kojeg je prozvao ratnim neprijateljem i užasnom prijetnjom za život koji je pred nama.

"Izgubio sam dva prijatelja koji su bili zaraženi koronavirusom. Bili smo prijatelji 45 godina, a jednome sam bio i kum na djetetovu krštenju. Bez obzira gdje se nalazili, ova prijetnja je još uvijek tu", izjavio je za magazin Parade.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene