26 godina skupa

Ženu mu vrijeđali zbog težine, on im odbrusio i otkrio da mu klecaju koljena kada god ga pogleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith su se upoznali 1994. u kafiću, a u braku su od 2001. Pomogla mu je da preobrodi smrt supruge i kćeri.

Poznati šarmer Pierce Brosnan (67) u braku je od 2001. s novinarkom i voditeljicom Keely Shaye Smith (57), a svojedobno je rekao da ga je spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. 

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

Pierce je čestitao rođendan Keely na Instagramu i okinuo zajednički selfie. "Sretan rođendan, draga moja Keely. Hvala Bogu na tvom anđeoskom srcu. Nekoliko slika na ovaj dan s mojom vječnom ljubavlju", napisao je glumac koji je naslikao supruzi nekoliko slika za poklon. 

Prva je objavu komentirala upravo Keely koja je mužu poslala poljupce, a mnogi su pisali kako su savršen par i da ih je divno gledati skupa. "Postavljate visoke standarde kao par", "Tvoja umjetnost. Tvoja ljubavna priča. Hvala što oboje dijeliš s nama", "Volim način na koji volite i sviđate se jedno drugome", "Baš kad sam mislila da se ne mogu više zaljubiti u tebe, ti napraviš ovo", "Jednostavno predivno", "Divni ste", "Izvanredno", napisali su Piercovi pratitelji. 

Irsko-američki glumac je odavno osvojio srca žena, ali i muškaraca diljem svijeta. Iza njega je tragični gubitak prve supruge Cassandre Harris kojom se oženio 1980., a preminula je 1991. od karcinoma. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezinog sina Christophera (47) i kćer Charlotte, a uskoro su dobili i sina, glumca Seana (36).

No nakon Cassandrine smrti nije bilo kraja njegovim tragedijama. Pierce je ponovno proživio iste teške trenutke sa svojom posvojenom kćeri Charlotte koja je kao i njezina majka imala rak jajnika. Preminula je 2013. u 42. godini života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Keely my darling, thank God for you angel heart. A few paintings on this day, with ever my love. “Spring” still in the works! ... “My Old Chair”

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Od depresije nakon smrti supruge Brosnana je, kako je jednom sam rekao, spasila upravo Keely. Upoznao ju je 1994. u kafiću u Meksiku i zaljubio se, a često dok govori o njoj naziva ju "svojom djevojkom". Kasnije mu je pomogla da prebrodi i kćerinu smrt te je njihova ljubav s godinama sve jača. 

Napade na Keely zbog težine je nazvao zločestima i često isticao da on kraj sebe ne treba nekog supermodela nego pravu ženu. Snimao je s brojnim ljepoticama, ali nijedna ga nije zanimala osim njegove supruge s kojom ima dva sina. 

"Volim njezinu vitalnost, njezinu strast. Kada me Keely pogleda, uvijek me iznova obara s nogu i osjećam klecanje u koljenima", rekao je Brosnan koji svojim šarmom i ljubavlju prema supruzi osvaja simpatije javnosti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene