dignut će tužbu

Legendarni glazbenik u problemima zbog bivše žene: Želi je potjerati iz svoje vile jer se opet udala, a ona odbija otići

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phil Collins i Orianne Cevey u braku su bili od 1999. do 2008. godine, a 2016. su se ponovno pomirili. Ljubav nije uspjela, a Orianne se sada ponovno udala.

Glazbenik Phil Collins planira iseliti svoju bivšu suprugu Orianne Cevey iz svoje vile u Miamiju nakon što se ona ponovno udala, javlja TMZ.

69-godišnji Phil planira podići tužbu protiv bivše supruge, koja odbija otići iz njegove vile. Istaknuo je kako je Cevey promijenila sigurnosne lozinke svugdje po kući te on više ne može ni ući ondje. Navodno je postala neugodna i prema osoblju, a Collinsu prijeti kako će iznijeti sramotne činjenice o njegovu privatnom životu ukoliko mu padne na pamet poduzeti nešto u vezi njezine selidbe.

Phil Collins i Osianne Cevey rastali su se 2008. godine, a zajedno imaju sinove Nicholasa (19) i Matthewa (15). Prema izvorima bliskima bivšem paru, Collins je nakon razvoda Orianne platio čak 46 milijuna dolara.

Cevey je prije dva mjeseca stala pred oltar s Thomasom Batesom u Las Vegasu, a Philu je rekla kako je ondje otputovala zbog posla. Collins je nakon toga rekao kako od njega više neće dobiti ni centa, a nakon što se njihov odnos zaoštrio, sada je planira istjerati i iz svoje vile.

Službenim putem ju je zamolio da pokupi svoje stvari i ode, no ona je to odbila. Jedino što mu sada preostaje je tužba protiv nje. Par se vjenčao 1999. godine, a u braku su proveli devet godina. U siječnju 2016. su objavili kako su se pomirili te žive u Miamiju. Govorili su kako je njihov razvod bio velika pogreška, a planirali su se i ponovno vjenčati. Ipak, ni drugi put nisu uspjeli te su se prije nekoliko godina zauvijek razišli.

Orianne i Phil upoznali su se 1994. godine dok je on bio na turneji u Švicarskoj, a ona je u tom trenutku imala tek 21 godinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene