Srdačno se pozdravile

Sestre Ecclestone napustile Hrvatsku nakon mjesec dana, Petra se uoči odlaska počastila jednim tretmanom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra i Tamara Ecclestone napustile su Hrvatsku nakon što su kod nas provele mjesec dana.

Petra i Tamara Ecclestone napustile su Hrvatsku u pratnji svojih partnera i djece nakon što su ovdje provele mjesec dana i uživale u ljepotama naše obale obilazeći je svojom luksuznom jahtom.

Pogledaj i ovo showbuzz Šetnja Dubrovnikom Samo 2 mjeseca od poroda: Kći najbogatije Hrvatice u vrućim hlačicama pokazala preplanule noge i istesanu liniju

Petra se prije odlaska pobrinula i za izgled, pa se odlučila za kozmetički tretman i uređivanje noktiju, za što je angažirala jedan splitski salon za uljepšavanje.

Nakon toga se srdačno pozdravila s članovima posade broda koji joj je bio dom posljednjih mjesec dana te se sa zaručnikom Samom Palmerom i djecom smjestila u crni kombi i napustila trogirsku luku.

Sestre su sa svojim obiteljima posjetile nekoliko mjesta na našoj obali, između ostalog Dubrovnik, Lokrum, Trogir i Vis, gdje je Tamara proslavila i rođendan.

Njihove fotografije iz Hrvatske objavili su mnogi svjetski mediji, kao i one same na društvenim mrežama. To se baš i nije svidjelo britanskoj javnosti, što zbog činjenice da je većina ljudi u trenutku njihova dolaska bila u izolaciji zbog koronavirusa, a što zbog hvalisanja raskošnim načinom života.

Petra je zbog toga zaključala svoj profil na Instagramu, a Tamara se preko društvenih mreža odlučila obračunati s dežurnim kritičarima i tako ih ušutkati. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene