bez pompe

Malo tko ih prepoznao: Slavne nasljednice prošetale su se Dubrovnikom s obitelji i iznenadile jednim potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra i Tamara Ecclestone su kupile djeci trešnje na dubrovačkoj tržnici, a nisu se nimalo isticale u šetnji gradom.

Bogate nasljednice, sestre Petra i Tamara Ecclestone su u nedjelju uplovile u Dubrovnik na luksuznoj jahti Petara. 

Pogledaj i ovo Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Na udaru kritika Ne daju joj mira: Bogatu nasljednicu ponovno napadaju zbog odmora u Hrvatskoj i nove objave s Lokruma

Djevojke već godinama posjećuju jug jadranske obale, pa su stigle na dobro poznato mjesto čim su popustile mjere zbog koronavirusa. Tamara je stigla u Dubrovnik s mužem Jayom Rutlandom i kćerkicom Sophie, a Petra je povela zaručnika Sama Palmera te blizance Andrewa i Jamesa i kćer Laviniju. 

Svi su bili dobro raspoloženi i posjetili su dubrovačku tržnicu na kojoj su slavne sestre kupile djeci trešnje. Nakon toga su se prošetali starom gradskom jezgrom i Stradunom, a putem su tražili upute od prolaznika.

Osim obitelji s Petrom i Tamarom bila je i dadilja koja je pazila na njihovu djecu, a nitko iz veselog društva nije se posebno isticao jer su bili obučeni u normalnu, svakodnevnu odjeću. Zanimljivo je da se bogatašice nisu pohvalile na Instagramu time gdje ljetuju. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tia Mamić Celebrity Mamićeva snaha u seksi donjem rublju pozirala s prijateljicom: Bujni dekolte u prvom planu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene