U igri 5,5 milijardi funti

Predoziranje i nasilje! Oglasio se Ecclestone: "To je bio pakao! Prijetio je da će me ubiti!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Ecclestone napustila je s djecom vlastiti dom jer više nije mogla trpjeti Jamesa Stunta, svog supruga. Pokrenula je brakorazvodnu parnicu i uspjela ishoditi njegovo preseljenje iz spomenutog doma.

Nakon što je objavljeno da se Petra Ecclestone rastaje od Jamesa Stunta, britanski mediji javljaju kako je on u petak počeo sa selidbom iz njihovog londonskog doma, koje su donedavno dijelili s njihovo troje djece. Naime, Ecclestone je zajednički dom s djecom napustila prije dva mjeseca, a sada će se, kada James odseli, moći vratiti u svoj dom.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

U skupoj i ružnoj brakorazvodnoj parnici Petra je Jamesa optužila za nasilje. Osim za nasilje, prozvala ga je i za drogiranje te navela da se nekoliko puta i predozirao. James je dom napustio vidno razočaran i ljut, a otišao je sa svojim Rolls Royceom, uzevši sa sobom još dva skupcjena automobila. Bernie Ecclestone navodno je presretan zbog odluke koju je Petra donijela.

Ogorčeni Bernie dao je i izjavu za medije, otkrivši da mu je Stunt prijetio na sudu. "Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja kći otišla je iz vlastita doma jer ga više nije mogla trpjeti, a on je odbijao iseliti se. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, morat će intervenirati policija. Udario me u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, prijetio da će me ubiti", ispričao je novinarima Bernie u četvrtak. Srećom, Stunt se u petak u poslijepodnevnim satima odselio.

Sada, kada se Petra vraća u svoj dom, moći će se koncentrirati na brakorazvodnu parnicu, koja je tek pred njom. Neće biti lako jer se procjenjuje da će dijeliti bogatstvo od oko 5,5 milijardi funti. S druge strane, postoji predbračni ugovor. U svakom slučaju, oboje su zaposlili najbolje britanske odvjetnike. Ovaj razvod bit će jedan od najskupljih razvoda svih vremena.

 

Sister sister

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene