Šetnja Dubrovnikom

Samo 2 mjeseca od poroda: Kći najbogatije Hrvatice u vrućim hlačicama pokazala preplanule noge i istesanu liniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Ecclestone u vrućim hlačicama pokazala istesanu liniju i preplanulu put, društvo joj pravila sestra Tamara, djeca i nećaci.

Kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestone, Petra i Tamara i dalje uživaju na odmoru u Lijepoj našoj, između ostaloga u Dubrovniku gdje su snimljene u opuštenoj šetnji Stradunom, kamo su se zaputile sa svojom preslatkom dječicom.

Pogledaj i ovo showbuzz nisu se mogli sakriti Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima

No pažnju je nekako najviše plijenila Petra i to zahvaljujući vrućim traper hlačicama koje su savršeno naglasile njezine duge i preplanule noge, ali i vitku liniju samo dva mjeseca nakon poroda. 

Petra je rodila kćer u ožujku tijekom pandemije koronavirusa te je to tajila do travnja kada je njezin partner Sam objavio sretnu vijest na Instagramu. Iako su ona i Tamara povele dadilju na odmor u Hrvatsku, Petru se često može vidjeti s kćerkicom u naručju ili kako obilazi znamenitosti sa ostatkom obitelji i malenu ima u nosiljci i kolicima. 

Sestre su u Hrvatsku stigle prije dva tjedna dok je pandemija koronavirusa još uvijek u tijeku i mnogi se još nalaze u izolaciji, zbog čega su ih britanski mediji prozvali zbog toga, no sestre im nisu ostale dužne. Petra je bila zaključila profil na Instagramu, a Tamara je na svom profilu poslala poruku svim dušebrižnicama.

"Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim nitko nije obavezan me pratiti pa znate što trebate učiniti", napisala je u objavljenom postu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) +2 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Celebrity Prošla je kroz pakao droge i prostitucije, a onda je spas pronašla u vjeri: Skandali su iza nje, a Simona je danas druga žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene