Bitka za milijarde

Petra Ecclestone se razvodi: "On je nasilni zlostavljač"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje Petre Ecclestone i Jamesa Stunta bilo je jedno od najromantičnijih i najskupljih vjenčanja ikada.

Vjenčanje 28-godišnje Petre Ecclestone i 35-godišnjeg Jamesa Stunta bilo je jedno od najskupljih vjenčanja ikada. Ceremonija je održana u talijanskom dvorcu, a na svadbi su im pjevale brojne zvijezde među kojima su bili Black Eyed Peas, David Guetta i Eric Clapton. Ipak, nakon šest godina braka kći Bernieja Ecclestonea zatražila je rastavu, a supruga je opisala na sudu opisala kao nasilnog zlostavljača. Navela je i kako je konzumirao droge. Stunt se na sudu ponašao sramotno te se cijelo vrijeme smijuljio, rugao i dizao ruke u zrak. Rukom je simulirao pištolj, a potom je pokazao na svog tasta Bernieja i nazvao ga "pi***m". U jednom trenutku udario ga je rukom po ramenu i izašao iz sudnice, ali ga je sudac zaustavio.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Reporterima je na odlasku kući pokazivao srednji prst. Bitku će voditi nad bogatstvom koje je procijenjeno na oko 70 milijardi dolara. Među imovinom koju bi trebali podijeliti je imanje u Los Angelesu vrijedno 200 milijuna dolara, vila u Londonu koja se procjenjuje na više od 100 milijuna dolara te vila Aarona Spellinga vrijedna oko 80 milijuna dolara. Stuntova vrijednost procijenjena je na 21 milijardu dolara, piše Daily Mail. Njegova imovina uključuje zbirku vina vrijednu 19 milijuna dolara i dvije nekretnine od kojih je svaka procijenjena na više od 5 milijuna funti. Petra je inicirala saslušanje kako bi Stunta iselila iz vile u Chelseaju u kojoj živi s njihovo troje djece. Stunt se ispričao i rekao da mu je žao što je bio nasilan. "On stavlja svoje potrebe ispred potreba svoje djece. Mislimo da ga zanima samo novac", rekao je Petrin odvjetnik. Petra i James upoznali su se na spoju naslijepo. Imaju četverogodišnju kći Laviniju i dvogodišnje blizance Jamesa Juniora i Andrewa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene