Drugo vjenčanje

DOMAĆI PAR NE SKRIVA SREĆU 'Šokirali smo se činjenicom da smo se mimoilazili godinama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Budući da je njihovo prvo vjenčanje bilo pomalo 'neformalno', odmah su znali da žele još jednom izreći sudbonosno 'DA'.

Zagrebačka dramska glumica i jedna od glavnih glumica nove serije Nove TV Petra Dugandžić prije nekoliko dana proslavila je okruglih četrdeset godina, a za četvrtu je godišnjicu braka pripremila posebno slavlje.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Naime, ona i njezin suprug Saša Vranković obnovili su svoje zavjete u Crkvi sv. Eufemije u Rovinju. Budući da je cijelo vjenčanje bilo u boho stilu, nakon što su 'novopečeni' mladenci izašli iz crkve zasvirala im je pjesma 'All you need is love'. Naravno, dress code bio je također u tom stilu pa je većina djevojaka bilo odjeveno u stilu filma 'Kosa'. U cijeloj je organizaciji pomogao dizajner Matteo Cetinski koji je bio 'redatelj' cijelog vjenčanja.

'Petra i ja smo prijatelji već dugo godina i znam ju u dušu. Ja se bavim dizajnom interijera i budući da Petra ima puno posla na snimanju nove serije Nove TV Zlatni dvori ja sam uskočio kako bi joj pomogao u planovima za vjenčanje. Ona je zadala boho stil, a ostalo je bilo na meni. Ona je osoba koja jako voli boje, jednostavan stil i poljsko cvijeće i to su bile glavne smjernice. Cvijeće smo nabrali na obližnjoj livadi, a kao posebno iznenađenje bila je 'livada' iznad glavnog stola mladenaca. Sve skupa koštalo nas je 0 kuna, ali to je Petra – jednostavno i lijepo', otkrio je Matteo kojem je ipak najvažnije bilo da mlada bude zadovoljna.

'Još uvijek smo prijatelji tako da je vjerojatno zadovoljna', našalio se Matteo.

Budući da je njihovo prvo vjenčanje bilo pomalo 'neformalno', odmah su znali da žele još jednom izreći sudbonosno 'DA'.

'Prvi put smo se vjenčali 18. Travnja 2012. u balonu, 1000 metara iznad zemlje, a u košaru je s nama ušla i matičarka. Već tada smo sve odlučili ponoviti pred svećenikom i planirali smo to za petu godišnjicu braka, ali nismo htjeli čekati', rekla je Petra za Gloriu.

Petra i Saša upoznali su se 2011. godine na tulumu za Noć vještica u jednom zagrebačkom klubu.

'Oboje smo se šokirali činjenicom da smo se mimoilazili godinama', rekla je Petra i objasnila da su na dan kad su se upoznali shvatili da su odrasli u istom kvartu.

Osim uspjeha u privatnom životu, Petru čeka i uzbudljiva poslovna godina.

U novoj dramskoj seriji ‘Zlatni dvori’ čije je snimanje u punom jeku, Petra igra Katu, rasnu snašu, najbolju prijateljicu glavne junakinje Ane (Katarina Baban). Kata je kuharica u restoranu lokalnog bogataša Nikole (Robert Kurbaša). Jednostavna je, dobronamjerna i protektivna prema Ani. Kako se Petra snašla u ulozi Kate saznat ćemo od ove jeseni kada ćemo seriju imati priliku pratiti na Novoj TV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene