Oboružajte se strpljenjem!

Petar Pereža poslao poruku podrške: "Iz ovoga svega izaći ćemo svakako kao snažniji i bolji ljudi!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditelj "Dnevnika" Nove TV Petar Pereža poručio je gledateljima da se oboružaju strpljenjem i zahvalio se svima koji savjesno rade svoj posao u ovoj situaciji nastaloj zbog koronavirusa.

Voditelj i lice Nove TV, Petar Pereža, obratio se gledateljima u kratkom videu i poručio im da se oboružaju strpljenjem te izvuku najbolje iz trenutne situacije pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Ekipa Dnevnika Nove TV dame su blistale Pogledajte kako to izgleda kada se omiljeni voditelji Dnevnika Nove TV malo opuste, imali su jako dobar razlog za slavlje!

"Dok mi savjesno i odgovorno pokušavamo u informativnom programu Nove TV raditi svoj posao izvještavajući svakodnevno o nastalim trenucima situacije koronavirusa, dok, nažalost, brojimo novozaražene, 'zarazite' se i vi u svojim domovima, 'zarazite' se ljubavlju, 'zarazite' se empatijom, 'zarazite' se znanjem, učenjem, strpljivošću'' poručio je Pereža te iskoristio priliku da se zahvali svima onima koji rade za dobrobit svih nas:

''Isto tako želim se zahvaliti svima vama koji i od kuće odgovorno i savjesno radite svoj posao. Želim zahvaliti učiteljima i učiteljicama, nastavnicima i nastavnicama, svim hitnim i dežurnim službama, svim vozačima, pilotima, strojovođama, svima koji radite za dobrobit naših građana kako bismo ovu situaciju što bezbolnije i što brže prebrodili''.

Poželio je Pereža svima puno strpljenja i zdravlja te zaključio: ''Jednoga dana svi ćemo se ovoga sjećati, nadam se kao nečega što je iza nas, što je prošlo i bit ćemo svi skupa bogatiji za jedno teško iskustvo, ali svakako snažniji i bolji ljudi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene