brojni poznati uzvanici

Grašo i Hana iznenadili dolaskom na Severinin rođendan, pogledajte tko se još pojavio na velikom slavlju!

Severina slavi rođendan u poznatom zagrebačkom klubu, a među uzvanicima su brojna poznata lica s domaće i regionalne estrade.

Pjevačica Severina slavi 50. rođendan u zagrebačkom klubu Mint, a na proslavi su se pojavila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Od domaćih glazbenika, glumaca i televizijskih zvijezda do pjevača iz susjednih zemalja, nema tko se nije pojavio na Severininu velikom slavlju.

Poznati uzvanici spremno su pozirali fotografima, a svi su stigli s poklonima u rukama. Popularni Jole, Tarik Filipović sa suprugom Lejlom, Saša Matić, Haris Džinović, Dimitrije Popović, Matija Vuica, Ana Begić Tahiri, Sandi Cenov i Boris Novković samo su neka od poznatih lica koja su se zbog Severine okupili na istom mjestu, a svakako je najveće iznenađenje bio dolazak Petra Graše i njegove supruge Hane Huljić Grašo.

Hana je u uskoj haljini ponosno istaknula poveći trudnički trbuh, a njih dvoje nismo vidjeli zajedno u javnosti još od njihova vjenčanja u veljači.

U galeriji pogledajte tko se još pojavio na Severininoj velikoj rođendanskoj proslavi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, maleni veseljak potpuno je zasjenio zgodnu mamu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene