kažu da nisu krivi

Petero ljudi je uhićeno zbog otmice pasa Lady Gage i ozljede šetača: "To je besramni zločin"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trojica uhićenih mladića optužena su za krađu pasa i pokušaj ubojstva šetača kućnih ljubimaca popularne Lady Gage.

Pet osoba uhićeno je i optuženo za otmicu pasa Lade Gage i tešku ozljedu nanesenu vatrenim oružjem muškarcu koji je šetao ljubimce u veljači u Hollywoodu, objavile su vlasti, prenose agencije.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Trojica uhićenih mladića optužena su za krađu pasa i pokušaj ubojstva šetača kućnih ljubimaca, objavio je državni odvjetnik George Gascon iz Los Angelesa. "To je besramni zločin na javnom mjestu u kojem je jedan muškarac teško ozlijeđen", rekao je Gascon.

Još dvije osobe optužene su za suučesništvo, a jedna od njih je žena koja je vratila francuske buldoge dva dana nakon krađe.

Jennifer McBride (50) tada je rekla da ih je pronašla na ulici i stupila u kontakt s Lady Gagom, koja je u vrijeme otmice u Rimu snimala film, ali je preko medija obećala za povrat svojih ljubimaca 500.000 dolara nagrade. McBride je bila u vezi s petim osumnjičenim, ocem trojice napadača, i trebala je pokupiti nagradu, rekla je policija.

Gagini psići Koji i Gustav oteti su 24. veljače unatoč otporu što ga je pružio njihov šetač, zaposlenik pjevačice, a oni su u njega pucali te mu teško ozlijedili pluća. Otmičari su dva psa strpali u auto, a treći se uspio istrgnuti i zatim vratiti te stisnuti do ranjenog šetača Ryana Fischera.

"Bio sam vrlo blizu smrti", rekao je poslije u intervjuu 30-godišnji Fischer.

Policija je u četvrtak rekla da istraga "ne vjeruje u to da su osumnjičeni ciljali šetača znajući tko je vlasnik" pasa. Međutim, dokazi upućuju na to da su osumnjičeni znali za visoku cijenu pasmine jer su francuski buldozi relativno rijetka i tražena pasmina i mogu se prodati za nekoliko tisuća dolara.

Trojica braće, James Jackson (18), Jaylin White (19) i Lafayette Whaley (27) optuženi su za pokušaj ubojstva, pokušaj pljačke i pljačku drugog stupnja, a McBride i peti optuženi Harold White (40) za suučesništvo.

Svih petero izjasnilo se da nisu krivi u četvrtak, a sljedeće ročište zakazano je za 11. svibnja.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene