Čekamo s nestrpljenjem

Hoće li Ante Gotovina upoznati Penelope Cruz?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok Vrdoljak sakuplja filmsku ekipu, nagađa se oko toga koliko bi sam projekt mogao koštati.

Film Antuna Vrdoljaka o generalu Anti Gotovini s nestrpljenjem se čeka. Bit će to film koji će pokazati detalje njegovog života u bijegu nakon raspisivanja Interpolove tjeralice. Generala Antu Gotovinu u filmu 'General' utjelovit će Goran Višnjić, a u ulozi njegove prve supruge Ximene Dalel Soler mogla bi se naći Penelope Cruz. Navodno je to želja upravo samog Vrdoljaka, a ukoliko slavna glumica pristane, njezin uobičajeni honorar po filmu iznosi više od 15 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) Novo lice Domaće zvijezde u Puli zasjenila diva u haljini s opako visokim prorezom i ubojitim dekolteom

 

No, odgovor slavne glumice još se uvijek čeka.

I dok Vrdoljak sakuplja filmsku ekipu, nagađa se oko toga koliko bi sam projekt mogao koštati. Hrvatski audiovizualni centar odobrio je 4,2 milijuna kuna, no ako će u filmu biti glumci A liste, onda taj iznos neće biti dovoljan.

Nedavno smo pisali i o detaljima koje je otkrio Željko Dilber o životu generala.

Iako je ovaj hrvatski film ratne tematike mogao bi imati veliku gledanost obzirom da će u njemu zasigurno zaigrati velika glumačka imena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene