Porasla joj popularnost!

Tko je bujna ljepotica koju je Ronaldo ljubio prije Georgine? Uspjela ga je osvojiti u samo jednoj večeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paula Suarez pokazala je na plaži u Miamiju bujne obline, kojima prije nekoliko godina nije mogao odoljeti ni Cristiano Ronaldo.

Kolumbijska glumica i manekenka Paula Suarez snimljena je na plaži u Miamiju, gdje je u jednodijelnom šarenom badiću istaknula svoje bujne obline u prvi plan, a fotografi su je uhvatili u sjajnom raspoloženju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ova 27-godišnja bujna ljepotica je, osim po glumačkoj i manekenskoj karijeri, poznata i kao djevojka koja je barem nakratko osvojila srce nogometaša Cristiana Ronalda i koju je ljubio prije sadašnje partnerice Georgine Rodriguez. Nije poznato koliko su bili zajedno, ali tijekom 2016. godine pojavili su se nekoliko puta zajedno u javnosti.

Prema pisanju stranih medija, upoznali su se u jednom noćnom klubu na Ibizi, a u medijima su osvanule i fotografije na kojima izmjenjuju strasti na luksuznoj jahti.

Pauli je to dodatno povećalo popularnost i broj obožavatelja, a trenutačno je na profilu na Instagramu prati 940 tisuća ljudi. S njima svakodnevno dijeli trenutke iz svojeg života, a profil joj obiluje i golišavim fotografijama, za koje dobiva desetke tisuća lajkova i komplimenata.

Danas je u sretnom braku s muškarcem čiji identitet krije od javnosti, iako je objavila njihove zajedničke fotografije, a prije godinu dana postala je majka djevojčice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Suarez (@paulasuarezg)

  1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +1 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Celebrity Vlatka Pokos prvi put progovorila o tužnom događaju koji joj je uzdrmao život: ''Rekli su mi da malo srce više ne kuca''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) Zendaya (Foto: AFP) +0 Zendaya i Tom Holland (Foto: AFP) Celebrity Razlika u visini njima ne smeta, a baš zbog toga svi kažu da su jedan od najslađih slavnih parova!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene