on je obožava!

Upoznali su se dok je konobarila, još se nije navikla na svjetla reflektora, ali 39 godina stariji suprug trudi se sve joj olakšati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Patrick Stewart i Sunny Ozell pojavili su se zajedno na dodjeli 73. nagrade Emmy, gdje su, kao i uvijek, plijenili veliku pozornost fotografa i drugih uzvanika.

Legendarni glumac Patrick Stewart ponosno je prošetao i pozirao na crvenom tepihu 73. dodjele nagrade Emmy u Los Angelesu, i to u društvu 39 godina mlađe supruge Sunny Ozell.

Pogledaj i ovo showbuzz hit triler Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

81-godišnji Patrick za tu je priliku odabrao elegantan tamnoplavi smoking s leptir-mašnom, a 42-godišnja Sunny zablistala je haljini boje lavande ispod koje nije nosila grudnjak.

Par je u braku od 7. rujna 2013. godine, a vjenčao ih je Patrickov prijatelj i kolega Ian McKellen. Trenutačno žive u New Yorku i nemaju djece, a upoznali su se prije osam godina, kada je Patrick radio na predstavi "Macbeth", a Sunny je u to vrijeme radila kao konobarica u obližnjem njujorškom kafiću.

Njihovo je vjenčanje privuklo dodatnu pažnju. Patrick se bio nadao kako će taj čin ostati tajan, ali Ian je slučajno otkrio vijest tijekom nastupa u The Jonathan Ross Showu. A sve je zapravo bila Sunnyjina ideja.

"Postojao je samo jedan izbor. Bila je to Sunnyjina ideja i bila je sjajna ideja, veselilo me što mogu pristati na takvo nešto bez razmišljanja. On će možda za života požaliti, ali bez ikakvog oklijevanja, mi smo bili počašćeni", izjavio je bio Patrick u intervjuu za Grub Street.

Sunny je pak u razgovoru za Female First prije nekoliko godina priznala kako se nikako ne može naviknuti na medijsku pažnju i život pod svjetlom reflektora, čime je zasigurno pridonijela i velika razlika među njihovim godinama.

"Kada dođe vrijeme da moramo ići na neka otmjena mjesta, poput dodjele Emmyja ili BAFTA-e, ja se i dalje osjećam kao ona djevojka iz Rena u rukama džentlmena kao što je Patrick Stewart. I iskreno, nadam se da ću se tako osjećati zauvijek", priznala je Sunny.

Inače, 78-godišnji Patrick je samo pet godina stariji od njezina oca. U intervjuu za Daily Mail priznao je da on zbog toga nije bio presretan, ali kasnije je prihvatio ideju da ga oslovljava svojim zetom.

"On je pun mladosti, a ja sam nekako stara duša pa se dobro slažemo i upotpunjujemo. On je u boljoj formi nego ja, što me ponekad ljuti", našalio se Patrick, koji i dandanas ne skriva koliko je zaljubljen u svoju Sunny.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Adele konačno pokazala novog dečka, ali i nikad vitkiju figuru, a kruže i glasine koje će raspametiti njezine fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene