Izvan sebe je od šoka

Saznala da joj suprug ima drugu ženu i dvoje djece, vješto je vodio dvostruki obiteljski život!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Patrice Evra godinama je vodio dvostruki život i varao suprugu Sandru, a s ljubavnicom je dobio čak i dvoje djece.

Bivša supruga uspješnog francuskog nogometaša Patricea Evre, 39-godišnja Sandra otkrila je medijima detalje o njegovu tajnom ljubavnom životu koji je vodio njoj iza leđa kada su bili u braku, a koji su sada sve ostavili u šoku jer zvuče kao radnja neke sapunice.

Naime, nakon što je prije tjedan dana u intervjuu za The Sun ispričala kako ju bivši kapetan Manchester Uniteda varao s manekenkom, Sandra je saznala da se prije nekoliko godina tajno nalazio s 32-godišnjom liječnicom Gabriellom Birley u Las Vegasu te s njom dobio i dvoje djece.

Patrice i Gabrielle tada su uspjeli sakriti svoju ljubavnu aferu i unatoč tome što je on bio u braku sa Sandrom, s kojom također ima dvoje djece, nastavili su se viđati i nakon povratka u Veliku Britaniju.

The Sun prenosi kako je Gabriella čak bila i na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Brazilu 2014. godine kako bi gledala Evru dok igra, a sa sobom je povela sestru Rebeccu i majku Mariju. Naravno, tamo je bila i Sandra kako bi bodrila svog supruga, u kojeg nije nimalo sumnjala.

No ona je ovih dana otkrila da se razvodi od Patricea nakon 25 godina braka. On je još u siječnju ove godine napustio njihov obiteljski dom u Parizu zbog posla za Sky Sports i već  živi s manekenkom 25-godišnjom Margaux Alexandrom.

Sandra je izjavila da je to saznala tek kada je njegova nova mlađahna djevojka na društvenim mrežama objavila fotorgafije iz njegova londonskog doma.

"Patrice je jedini muškarac kojeg sam voljela u životu, a bio je tako okrutan prema meni", izjavila je bijesna Sandra, koja je upoznala nogometaša kada su imali samo 14 godina.

"Sandra je shrvana. Vodio je dvostruki život i godinama bio izdajnik. Njezina djeca imaju polubrata i polusestru, treba to podnijeti", izjavio je izvor blizak obitelji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 4 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 5 +3 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 6 Celebrity Kristina Mandarina pokazala kako je izgledala dok je išla u srednju školu, fanovi se iznenadili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene