službeno priopćenje benda

Menadžer Parnog valjka otkrio detalje o iznenadnoj smrti Akija Rahimovskog: "Ovo je šok za sve nas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Parni valjak izdala je službeno priopćenje za medije os mrti svojeg frontmena Akija Rahimovskog.

Kako je ranije s velikom tugom potvrđeno, danas nas je u 67. godini života zauvijek napustio Aki Rahimovski, frontmen Parnog valjka i jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene.

Pogledaj i ovo Filip Rudan Obara s nogu Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

Ovu tužnu vijest, bend Parni valjak podijelio je putem svojih društvenih mreža, a u nastavku vam donosimo i službenu izjavu menadžmenta benda:

"Nažalost, danas nas je napustio naš dragi Aki. Preminuo je iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu. Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito" poručuje Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni valjak.

Malo je vokalnih interpretatora i glazbenika na ovim prostorima koji su toliko osebujni kao što je Aki Rahimovski. Kroz pet desetljeća glazbenog djelovanja, svojim prepoznatljivim i snažnim vokalom prometnuo se u jednog od najvećih regionalnih rock-pjevača te postao omiljeno glazbeno ime svih generacija.

Osim kroz pjesme, svoju snažnu pokretačku energiju prenosio je i kroz koncertne spektakle Parnog Valjka, s kojima je vjernoj publici desetljećima donosio vrhunsko koncertno iskustvo, ispunjeno glazbom, ljubavi i momentima za pamćenje.

Kao glazbenik, Aki Rahimovski iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Zanimljivosti Ovako je Aki Rahimovski objasnio zašto svoj privatni život skriva od javnosti: "Novac nije bitan, najvažnija je obitelj"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene