Problematično odrastanje

Ona je kći preminulog kralja popa, teška je 100 milijuna dolara i svim silama želi biti manekenka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugo dijete kralja popa Michaela Jacksona je Paris Jackson, a iako je teška milijune, želi sama ostvariti svoju karijeru. Majku je upoznala s 13 godina, a prošla je kroz brojne probleme nakon smrti oca 2009. godine.

Paris Jackson drugo je dijete i jedina kći kralja popa Michaela Jacksona i Debbie Rowe.

Pogledaj i ovo showbuzz Postala navijačica Više nije mala curica: Pogledajte kako izgleda lijepa kći kralja popa!

Nakon što su joj se roditelji rastali, danas 21-godišnja manekenka i glumica živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine. Paris je za tako mladu osobu puno prošla, od druženja sa starijom djecom dok je bila mlađa pa sve do depresije i pokušaja samoubojstva.

U intervjuu za Rolling Stone 2017. godine Paris je istaknula kako vjeruje da je njezin otac ubijen. Prema njezinim tvrdnjama, liječnik Michaela Jacksona, dr. Conrad Murray bio je čovjek koji je pjevača navukao na propofol. Rekla je da svi u njezinoj obitelji znaju kako je istina da je Jackson ubijen, ali da se to skriva.

Manekenka s tek 21 godinom već ima više od 50 tetovaža po cijelom tijelu. Dvije tetovaže posvetila je svom bratu, dok je njih čak devet posvetila pokojnom ocu Michaelu Jacksonu.

Majku Debbie Rowe Paris je upoznala tek kada je imala 13 godina. Rowe je bila medicinska sestra, a poznata je po braku s Michaelom Jacksonom. Paris i njezin stariji brat Prince Michael nakon očeve smrti bili su pod skrbništvom njihove bake Katherine Jackson, a Paris je istaknula kako je ostvarila kvalitetnu vezu s majkom.

Dok je Michael Jackson još bio živ, Paris se obrazovala kod kuće, a nakon njegove smrti išla je u privatnu školu. Upala je u krivu ekipu te si je pokušala oduzeti život kada je imala 15 godina. Nakon toga je krenula u terapeutsku školu koja joj je promijenila život.

Kći kralja popa teška je više od 100 milijuna dolara, ali sama želi ostvariti svoju karijeru modela i glumice. Kada navrši 30 godina, naslijedit će trećinu Jacksonova bogatstva, pet godina kasnije dobit će još jedan dio, a posljednji dio dobit će kada bude imala 40 godina.

Paris je danas uspješna manekenka, a posljednji nastup imala je u Parizu, gdje je nosila najnoviju kolekciju Jean-Paula Gaultiera na tjednu mode prije nekoliko dana.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +4 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene