ružan period

Naša poznata pjevačica otkrila da su joj provalili u stan, a tek ono što je uslijedilo potpuno ju je iscrpilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak se na Instagramu požalila da joj je jesen započela tako što su joj provalili u stan, a nakon toga je cijela njezina obitelj dobila koronavirus.

Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila što joj se sve dogodilo posljednjih nekoliko tjedana.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

"Jesen. Počela je tako što su mi provalili u stan, ok, nije bilo strašno, samo puno pospremanja i dezinfekcije. Onda smo svi dobili koronavirus i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjuktivitisa koji su oboje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno 7 dana duže od 2 sata u komadu. Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik... I tako, jesen, kiša, žuto lišće.... Baš volim jesen... NOT! E da, opet ne mogu raditi vikend, krasno...", napisala je uz fotografiju snimljenu iz njezina stana u Zagrebu.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Dobila je redom poruke podrške od svojih fanova. "Drži se, proći će. Dok malo je ojačaju i ti ne preležiš sve što donesu iz vrtića ima da te to vozi", "Uz, žestoko baš", "O Bože, svo zlo u tome", "Drži se", "Glavu gore draga Pamela", samo su neki od komentara koji je dobila.

Pamela Ramljak je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Mariju, a zajedno imaju i sina Antuna.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene