sjajne vijesti!

Pamela Ramljak rodila djevojčicu i pohvalila se preslatkom fotkom iz bolnice: "Srce je potpuno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno", napisala je pjevačica u opisu preslatke fotografije iz bolnice.

Domaća pjevačica Pamela Ramljak rodila je djevojčicu, a sretnim se vijestima pohvalila i na Instagramu. "Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno", napisala je pjevačica u opisu preslatke fotografije iz bolnice.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Još ranije su Pamela i njezin suprug Mladen Salajster otkrili kako će se djevojčica zvati Maria po majci pjevačice. "I na kraju smo odlučili da će biti samo Maria, i eto drago mi je da je i po mojoj mami, ali pošto je Maria zavjetno dijete to je najviše ime iz zahvale", otkrila je Pamela prije nekoliko dana u intervjuu za In Magazin. Zbog situacije s koronavirusom, suprug nije bio s njom na porodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobrodošla Maria 8.8.2020.❤️ 🙏 Hvala Gospe💕 Srce je potpuno. 👨‍👩‍👧‍👦 #thebestinlife #blessed

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

"Jako sam tužna zbog tog što suprug neće biti sa mnom zato što mi je stvarno puno pomogao prošli put. Bila sam 17 sati u rađaoni I to je bilo onako poprilično za mene teško i stresno, i lijepo je kad imaš nekoga da ti može donijet vode, da te može uhvatit za ruku", prisjetila se pjevačica u intervjuu.

Pamela i Mladen u braku su od 2013. godine, a već imaju sina Antuna.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Simon Cowell (Foto: Profimedia) Celebrity Glazbeni mogul pao s bicikla i ozlijedio leđa, hitno su ga prevezli u bolnicu gdje čeka operaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene