kupaonica iz snova

Pamela Ramljak otkrila oazu za opuštanje u novom domu, fotografiju je komentirala i Žanamari Perčić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak je nakon kuhinje, spavaćih soba i dnevnog boravka pokazala i kupaonicu u svom stanu, u koji se uselila prije nekoliko mjeseci.

Pamela Ramljak prije nekoliko se mjeseci preselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba i ne krije koliko je sretna jer je uredila svaku prostoriju po svom guštu. 

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

"Ako nisi dobar prema sebi, nećeš biti dobar ni prema drugima. Što sam starija, više cijenim trenutke opuštanja. Mali spa doma i baš mu se veselim. Hvala mužu jer je zaključao kupaonicu. Moja preporuka serija 'Unbeelievable'", napisala je Pamela pokraj fotografije svoje kupaonice nakon što je ranije pokazala kuhinju, dnevni boravak i spavaće sobe. 

Pjevačica je uslikala kadu spremnu za uživanje, a u sve to uklopila je i držač na kojem su svijeća, čaša vina i tablet sa serijom. Pamelina kupaonica oduševila je pratitelje, a komentirati je nije propustila ni njezina kolegica Žanamari Perčić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Lajkam pločice", napisala je. "Ma to je tooo!", "Uživaj", "Nevjerojatno", "Predivno je", "Predobro, sanjam ovakvu kadu", "Ovo je melem za dušicu. Stvarno ti je svaki dio stana divan, a interijer savršenstvo", komentirali su ostali pratitelji. Neki su se i našalili. "Muž te zaključao u kupaonu?", "A nisu vikali mama, mama?", upitale su pratiteljice.

Pjevačica je odgovorila da bi joj u suprotnom sin Antun došao s tabletom u kupaonicu. Otkrila je i da je vikao: "Mama", ali srećom postoji čokolada. 

Inače, Pamela je sa suprugom Mladenom Salajsterom početkom kolovoza dobila kćer Mariju. U braku su od 2013., a od ranije imaju sina Antuna.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene