vrijeme samo za nju

Pamela Ramljak oduševila svojim izgledom 10 dana poslije poroda: "Vitka kao da nisi rodila prije koji dan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak nedavno je rodila djevojčicu, a pohvalila se kako je pronašla pola sata samo za sebe te je otišla na frizuru.

Naša pjevačica Pamela Ramljak prije 10 dana je rodila djevojčicu, a nakon što je progovorila o porodu, otkrila je i kako je pronašla vrijeme samo za sebe.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

"Opet se osjećam kao žensko. Recept, izlazak na pola sata u frizerke preko puta, jedno pranje, feniranje i doza trača i humora", napisala je Pamela u opisu fotografije iz frizerskog salona te je oduševila brojne obožavatelje. "Prelijepa si, kao u uvijek", "Vitka kao da nisi rodila prije koji dan", "Prekrasna iznutra i izvana", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opet se osjećam kao žensko. Recept, izlazak na pola sata u frizerke preko puta, jedno pranje, feniranje I doza trača I humora. Hvala draga Željka. #malomizasrićutriba #oldme #myselfagain

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Pamela je progovorila o detaljima svog drugog poroda u nedavnoj objavi na Instagramu. "U 11 ujutro došla sam u Petrovu s laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 rodila sam Mariju. Bez epiduralne. Dakle, cure (najviše one iz inboksa), bez straha. Sve je lakše drugi put", napisala je te je zahvalila osoblju bolnice.

Inače, Pamela je od 2013. u braku s Mladenom Salajsterom i imaju sina Antuna te kćerkicu Mariju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene