mnogi joj zavide

Pamela Ramljak pokazala kako je uredila golemu terasu svojeg novog stana i zadivila pratitelje: „San snova“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak je na Instagramu pokazala kako je uredila veliku terasu stana u koji se uselila prošle godine.

Pjevačica Pamela Ramljak prošle se godine uselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba kojim se rado hvali na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

A nakon što je pokazala sve prostorije u stanu, sada je na društvenoj mreži otkrila i kako je uredila terasu.

"Svi znate koliko volim uređivati terase i balkone. Kad smo došli pogledati ovaj stan, zaljubili smo se u ovu terasu. Ima i natkriveni i otvoreni dio i stalno smo tu", napisala je Pamela uz fotku svoje goleme terase koju je opremila pletenim sivim namještajem sa šarenim jastucima i stolcem za ljuljanje u obliku jajeta te je dodala: "Spremni za uživanje na suncu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

"Jako ti je lijepo tu", "Predivno", "Terasa ti je san snova", "Divota", pisali su joj pratitelji ispod fotke za koju je skupila i nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su joj priznali i da joj zavide na terasi.

Bivša pjevačica grupe Feminem slično oduševljenje izazvala je i drugim fotkama svojeg stana, a posebno kupaonom koju je sama opisala kao svoj maleni kućni spa.

Inače, Pamela je je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Mariju, a zajedno imaju i sina Antuna.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith (Foto: Getty Images) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) +1 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Raskopčao majicu pa porukom oduševio fanove: ''U najgoroj sam formi svog života, bit ću iskren s vama!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene