Bravo!

Pamela Ramljak podijelila realnu fotku nakon poroda: "Možda nije najprezentnija, ali nemam problem s tim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak progovorila je o detaljima svog drugog poroda.

Domaća pjevačica Pamela Ramljak prošlog je tjedna rodila djevojčicu Mariju i objavila preslatku fotografiju te istaknula da joj je srce potpuno.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Pamela je ovog puta progovorila o detaljima poroda i podijelila fotografiju iz bolnice na kojoj je potpuno prirodna. "Možda i nije najprezentnija fotka, ali znate da nemam problem objaviti i ovakve fotke. Ovo je jutro nakon svega. Sjećate se kako sam vas molila da me utješite kako će ovaj put biti sve puuuno brže i lakše i stvarno jeste, što se vidi po gotovo 600 komentara i hrpu poruka u inboksu", napisala je pjevačica. 

"A sad za one mame koje još to čeka, evo i moje iskustvo. U 11 ujutro došla sam u Petrovu s laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 rodila sam Mariju. Bez epiduralne. Dakle, cure (najviše one iz inboksa), bez straha. Sve je lakše drugi put. Zahvalila bih javno i ekipi koja je bila sa mnom, a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta", dodala je Ramljak

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Možda i nije najprezentnija fotka, ali znate da nemam problem objaviti i ovakve fotke. Ovo je jutro nakon svega. Sjećate se kako sam vas molila da me utješite kako će ovaj put biti sve puuuno brže i lakše i stvarno jeste što se vidi po skoro 600 komentara i hrpu poruka u Inbox. A sad za one mame koje još to čeka evo i moje iskustvo. U 11 ujutro sam došla u Petrovu sa laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 sam rodila Mariu. Bez epiduralne. Dakle cure (najviše one iz inboxa) , bez straha 🙈😂. Sve je lakše drugi put. Zahvalila bi se javno i ekipi koja je bila samnom a posebno babici koja je sve riješila u petnaest minuta. 😁💪. #haveagreatday #thxforsupport

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Pamelinim pratiteljima svidjela se njezina realna fotografija i čestitali su joj na drugom djetetu. "Baš mi je drago da je sve prošlo u najbolje redu. Slika je super i realna. Prvo sam rodila bez epiduralne i mislim da ću najvjerojatnije i drugo dijete tako... vidjet ćemo. Odbrojavam do kraja i nikako da dani prođu", "Fotka je super. To je lijepo lice mlade mame", "Ajme. I ja si želim takav porod", komentirali su objavu.

Inače, Pamela je od 2013. u braku s Mladenom Salajsterom i imaju sina Antuna.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene