Pokazala novi stan

Naša trudna pjevačica nikad sretnija otkrila kako teku radovi u njezinoj novoj oazi mira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak i suprug Mladen Salajster uređuju novi stan dok čekaju dolazak prinove, a sedma godina braka im protječe s lijepim novostima.

Pamela Ramljak otkrila je kako napreduju radovi u novom stanu na sjeverozapadu Zagreba. 

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Pjevačica je na Instagram storyjima pokazala da se fuge suše i kako je sredila pločice s mužem Mladenom Salajsterom, a potom su postavili parket. Usto se pohvalila velikom terasom koja joj je, kako se čini, omiljeni dio novog stana. 

"Moj mir", napisala je Pamela koja će sljedećeg mjeseca roditi djevojčicu. Ona i suprug su već odabrali ime Maria za nju po Pamelinoj majci. Supružnici, koji su u braku od 2013., imaju i sina Antuna, a prema ovim novostima, za njih sedma godina braka nije nimalo krizna, štoviše puna je lijepih stvari. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tko je ova žena 😂? Moja jedina ovogodišnja prošlogodišnja fotka sa plaže... Eto, aj bok. 😜 Možete nastaviti sa milijun fotki sa mora 😁 #kupamsesamoukadi #basmijedobro #štabibeztbfotki #azurnaobala #sttropez #pamelaramljak

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

Pjevačica je jako sretna što se preselila daleko od gradske buke. ""Je u nezgodno vrijeme, ali mi je drago da me okupira nešto osim negativnih vijesti koje stalno kruže, a ja sam veliki frik, svi koji me znaju ili prate na društvenim mrežama, znaju koliko ja volim uređenje. Tako da bar ne trošim vrijeme dok moram mirovati na raznorazne vijesti i negative, nego gledam namještaj, gledam tapete", izjavila je Pamela za In Magazin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene