TEK SADA

NAJPOZNATIJA SEKS IKONA SE KAJE Slavne grudi danas bi smanjila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica je priznala kako žali što je povećala svoje grudi.

Glumica i Playboyeva zečica Pamela Anderson otvoreno je progovorila o starenju i stvarima za kojim žali. Tijekom intervjua su je pitali imali li stvari za kojima žali, a koje je učinila u ime ljepote. Jedna od najatraktivnijih glumica iz serije 'Baywatch' pokazala je prstom prema grudima i rekla 'Nije da trebam istaknuti', misleći pri tome na povećanje grudi.

Pogledaj i ovo showbuzz OPET GOLICA MAŠTU SKINULA SE I UKRALA SHOW Golotinjom pokazala da je i dalje seks bomba

Čini se kako je Pamela odlučila prigrliti i postati zagovornik samo prirodne ljepote. 'Znam da zvuči kao klišej, ali sreća je povezana s ljepotom. Mir i opuštenost su vrlo važni kako bi se osjećali lijepima i imali samopuzdanje. Ali to nema veze s tim jeste li našminkani ili ne.

Pročitajte i priču o TV voditeljici koja je slučajno pokazala grudi.

Glumica Courtney Cox nedavno je također izjavila kao žali zbog plastičnih operacija. Cox je, kaže, bila pod pritiskom da ode pod nož budući da na scenu dolaze sve mlađe glumice. Iako je istina da Cox, a ni Pamela ne postaju ništa mlađe, Anderson je zaključila kako zapravo uživa u starenju. '

Pogledajte i priču o seksi Hrvatima bez krpica.

Zapravo, volim starenje. U životu imam puno ženskih starijih idola, uključujući svoju mamu, koja ima dašak glamura u sebi, onaj sjaj i jako je zabavna', rekla je Pamela. 'Starenje nije kraj. Znam da imam još puno stvari kojima se mogu  veseliti', zaključila je 48- godišnja ljepotica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene