Koji prizor!

U 53. odbacila svu odjeću sa sebe u plemenite svrhe i pokazala tijelo koje ju je proslavilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson je veganka i velika zagovornica prava životinja, pa je sudjelovala u reklami torbica koje se ne izrađuju od životinja.

Pamela Anderson ni u 53. godini se ne suzdržava od skidanja, pogotovo kada je riječ o promoviranju veganstva.

Pogledaj i ovo Jose Solano - 7 Potpuno neprepoznatljiv! Bio je jedan od najzgodnijih spasilaca u popularnoj seriji, a evo gdje je i kako izgleda danas!

Slavna plavuša, koja se proslavila u seriji "Spasilačka služba", odbacila je sve krpice sa sebe i pozirala za brend torbica. Riječ je modnim dodacima koji se izrađuju od veganske kože, a kako bi promocija bila što učinkovitija, Pamela se skinula potpuno gola i legla na ružine latice.

"Sutra pripada onima koji mogu čuti da dolazi", citirala je Pamela pokojnog pjevača Davida Bowieja pokraj fotografije. Osim što ovaj brend torbica ne ubija životinje zbog izrade, unutrašnjost izrađuju od materijala koji je nastao od recikliranih plastičnih boca. 

Pamela je poznata kao velika zagovornica prava životinja. Svojedobno je tražila reality zvijezdu Kim Kardashian da prekine s nošenjem pravog krzna, ali i poznati brend Pradu da ga izbaci iz svojih kolekcija. Inače, o Anderson je snimljen i mini dokumentarac "Razgovor s Pamelom Anderson" u kojem priča o svojoj motivaciji za zaštitom životinja te fondaciji koju je nazvala prema sebi i podržava one koji se na prvoj liniji bore za životinjska i ljudska prava te zaštitu okoliša. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Celebrity Na crvenim tepisima blista, ali najsretnija je baš ovakva: Vatrena latina pokazala sijedu kosu i lice bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene