U svom stilu

Bivša zečica u 53. godini pozirala polugola na krevetu, a ovaj put je za to imala i poseban razlog

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson pozirala je na krevetu samo u donjem rublju kako bi promovirala novu društvenu mrežu, čija je i sama kreativna direktorica.

Bivša Playboyeva zečica Pamela Anderson očito se oporavila od razvoda braka koji je potrajao samo 12 dana, a bacila se u nove poslovne pobjede. 52-godišnja ljepotica pozirala je na krevetu u donjem rublju kako bi promovirala novu društvenu mrežu.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Sama Pamela kreativna je direktorica mreže Jasmin.com namijenjene samo odraslima, a radi se o platformi preko koje se putem video-poziva može komunicirati s influencerima o temama od putovanja do ljubavnih veza.

Anderson će ondje s korisnicima razgovarati o intimnosti i vezama. "Sviđa mi se koncept nove mreže te ideja da se povezuje ljude na svim razinama", izjavila je nedavno zvijezuda serije "Spasilačka služba".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸 @jasmindotcom Always in love. Always broken hearted (at the same time) Happiness Sadness Melancholia

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

Osvrnula se i na vlastite osjećaje, a nakon 12-dnevnog braka s filmskim producentom Jonom Petersonom, Pamela je rekla kako je ona uvijek zaljubljena i povrijeđena u isto vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene