OPET GOLICA MAŠTU

SKINULA SE I UKRALA SHOW Golotinjom pokazala da je i dalje seks bomba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislili ste da ju nećete više vidjeti ovakvu? Prevarili ste se. Prsata ljepotica ne odustaje od golotinje.

Svoje raskošne obline i zavidnu figuru glumica Pamela Anderson pokazala je nedavno u posljednjem golišavom izdanju Playboya. No ako ste mislili da je to posljednji put da ćete u oskudnom izdanju vidjeti prsatu ljepoticu, prevarili ste se.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku


Atraktivna Pamela odlučila se ponovo skinuti i to za film 'The People Garden'. Za to je, baš kao i za pojavljivanje u Playboyu, tražila dopuštenje sinova 18-godišnjeg Dylana i 20-godišnjeg Brandona. Njima, kako kaže glumica, nimalo ne smeta što njihova majka mami uzdahe svojim golišavim izdanjima.

'Rekli su mi da su sad stariji i da me se više ne srame te da misle da sam super', rekla je Pamela koja se u časopisu Hugha Hefnera prvi put gola pojavila 1990. godine.

Iako u ovom slučaju nije riječ o velikoj ulozi, nego tek o kratkom pojavljivanju u najavi filma, Pamela je svojiom nevjerojatnim tijelom uspjela zasjeniti glavne likove.

Ako vas nakon ovih fotografija koje oduzimaju dah zanima o čemu se radi u filmu, otkrit ćemo vam tek da film prati djevojku koja putuje u Japan kako bi prekinula s dečkom rockerom, no nakon što je posljednji put viđen u šumi ona pomišlja da mu se dogodilo ono najgore.
 

Spoj Pamelinog seksipila i dramatične priče dobri su preduvjeti za uspjeh filma kanadske glumice i redateljice Nadie Litz.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene