Peta sreća!

Pamela Anderson objavila prvu fotografiju s novopečenim, čak 22 godine starijim suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson objavila je na društvenim mrežama prvu fotografiju nakon vjenčanja s Jonom Petersom.

Jedna od najpopularnijih Playboyevih zečica i glumica Pamela Anderson ovih je dana itekako iznenadila javnost viješću da se udala peti put i to u visokoj tajnosti.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson (Foto: Instagram) "oprosti mi" Brak platinaste zečice koji je trajao 12 dana završio je preko poruke, a nije bio ni legalan

Naime, 52-godišnja Pamela odlučila je ponovno iskušati bračnu sreću i reći da filmskom producentu, 74-godišnjem Jonu Petersu, kojeg zapravo poznaje cijeli život ali mu je eto, tek sad odlučila postati supruga.

Pamela je njihovu prvu zajedničku fotografiju objavila na profilu na Instagramu, a koliko je sretna možemo zaključiti po širokom osmjehu koji u posljednje vrijeme ne silazi s njezinog lica.

Pamela i Jon odlučili su se vjenčati u Malibuu nakon tajne i vrlo kratke romanse, a na intimnoj ceremoniji prisutna su bila njihova djeca. Vijest je potvrdio sam Jon koji je izjavio da su on Pamela bili zajedno nekoliko mjeseci.

Ono što je u cijeloj priči zanimljivo je da su se upoznali još prije 35 godina i već su bili zajedno u kratkoj vezi 1989. godine.

"Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka. Mogao sam birati koju želi, ali 35 godina, samo sam želio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspirira me, štitim je i tretiram na način na koji to zaslužuje", izjavio je Jon za THR.

Pamela je prije Jona bila u braku s Tommyjem Leejem, Rickom Salomonom s kojim je brak sklapala dva puta te Kidom Rockom. Prošlo ljeto prekinula je ljubavnu vezu s nogometašem Adilom Ramijem za kojeg se šuškalo da ju vara s bivšom suprugom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Diane Lane (Foto: Getty) Celebrity Jedna je od rijetkih glumica koja dostojanstveno stari i voli svoje bore: "Ne pravim se da imam 29"

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene