ISKORISTILA GA?

Muž najpoznatije Playboyeve zečice otkrio što je uništilo njihov brak u samo 12 dana i šokirao javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski producent Jon Peters godinama je čekao bivšu glumicu Pamelu Anderson, a kada su se vjenčali, požalio je sve. Kaže da ga je novčano iskoristila.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" Pamela Anderson (52) i filmski producent Jon Peters (74) razvode se nakon 12 dana braka, a čini se da ih čeka mučna parnica. 

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Naime, Jon je rekao za američki Page Six kako Pamela laže o njihovu odnosu i da je bio stara budala koja je otplatila njezine dugove u vrijednosti od 200 tisuća dolara te joj kupila novu garderobu. "Dočekao sam ju otvorenih ruka i s ljubavlju jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam njezine račune jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu garderobu", požalio se producent na najpoznatiju Playboyevu zečicu.

Objasnio je kako Pamela laže da ju je zaprosio te da je zapravo ona njega pitala preko SMS-a hoće li se oženiti njome. "Kada me je pitala hoću li se vjenčati njome, bilo je to kao da mi se san ostvario iako sam bio zaručen drugom ženom i useljavala se k meni", ispričao je Jon. Dodao je kako je sve ostavio zbog bivše glumice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇨🇦 I trust ...

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

"Imala je računa u vrijednosti od gotovo 200 tisuća dolara i nije ih mogla platiti, pa sam ja to učinio i ovo je hvala koje sam dobio. Nema budale do stare budale", istaknuo je filmski producent. Pamelin predstavnik za medije Jonove je tvrdnje nazvao smiješnima. Prijatelj bivše glumice ranije je za Page Six objasnio kako je njezin peti brak propao jer je Jon opsjednut slavom i ona to nije mogla podnijeti te se njihov brak raspao. 

"Pamela je osjećala njegovu frustraciju jer je željela biti financijski neovisna. Počeo je obavljati pozive za njezinu karijeru i htio je da glumi u filmovima koje on radi, stvari koje ona nije željela", ispričao je. Zvijezda "Spasilačke službe" i filmski producent poznaju se duže od 30 godina, a Jon je rekao da su bili u vezi nekoliko mjeseci prije vjenčanja.

Američki mediji izvijestili su kako se Pamela i Jon možda neće ni mučiti s razvodom jer njihov brak nije bio legalan s obzirom na to da nisu ispunili potrebne dokumente. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene