OVO NISTE ZNALI

UNIŠTENO DJETINJSTVO ILI SREĆA? Maloljetni roditelji skrivali su svoju tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mnoge zvijezde Hollywooda postaju roditelji u tridesetima i četrdesetima, neke zvijezde postali su roditeljima i to kao tinejdžeri.

Jedna od najpoznatijih takvih majki svakako je i Sophia Vergara, zvijezda kultne serije "Moderna obitelj" koja je svoga sina Manola Gonzaleza-Ripolla dobila 1992. kada je imala 19 godina. Njegov je otac bio prva ljubav njegovoj majci u srednjoškolskim danima. Čini se kako je glumičin sin naslijedio majčin talent glume. Prema pisanju Huffington Posta, Manolo je glumio u nekoliko reklama za kozmetičke proizvode. Osim toga, Manolo na vlastitom YouTube kanalu emitira i seriju "Moj život s Totyjem".

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 1 Nevjerojatna životna priča Majka ju je ostavila, baka ju je tukla, s 14 je ostala trudna i izgubila dijete, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu!

James LeBron, jedna od najvećih zvijezda američkih parketa i odrastao je vrlo brzo. Odmah nakon mature, njegova djevojka Savannah Brinson objavila je svome partneru radosnu vijest. Njegova djevojka bojala se reći svojim roditeljima, ali košarkaš je rekao kako ga dijete nikako neće usporiti. Košarkaš sa suprugom ima troje djece. Prvo dijete, LeBron James Jr. rođeno je 2004. godine, a drugo Bryce Maximus James 2007. godine, a treće je dijete dobio 2014.

Kada je Oprah Winfrey saznala da ja trudna s 14 godina, pokušavala je skriti svoj trbušćić. U jednom je videu voditeljica progovorila o svojem djetinjstvu, o mučenju i zlostavljanju. Nekoliko je godina čuvala svoju tajnu, a onda je 1990. ona izašla na vidjelo.
'Moja obitelj i najbliži prijatelji znali su za ovo', ispričala je Oprah. U jednom je intervjuu rekla kako se bojala išta govoriti jer bi to svakako naštetilo njezinoj karijeri za koju je tako naporno radila.

Mlađa sestra pjevačice Beyonce, Solange Knowles, ostala je trudna kada je imala 17 godina. Sa svojim je dečkom, Danielom Smithom dobila sina Daniela Juleza Smitha. 'Prva godina bez spavanja bila je itekako teška, ali danas sam blagoslovljena jer imam najboljeg sina na svijetu'.

Glumica Whoopi Goldberg ostala je trudna sa 17 godina. Odlučila se vjenčati s ocem svoga djeteta, Alvinom Martinom, međutim brak nije dugo trajao. Glumica se sa svojom malenom kćeri preselila u Kaliforniju. Nakon osam godina, glumica dobiva niz uloga u filmovima Stevena Spielberga.


Reper Lil Wayne postao je otac sa 16 godina. Pjevač je u jednom intervjuu rekao kada navrši 35 godina, što je sljedeće godine, planira prekinuti svoju karijeru i posvetiti se svojoj djeci. Inače, ovaj je američki reper i glumac glumio u filmovima Piranha 3D. Bio je nominiran za deset Grammy nagrada, a u svijetu je prodao više od 25 milijuna albuma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene