U dobru i zlu

NAJSTABILNIJI HRVATSKI BRAKOVI U moru razvoda oni vjeruju u vječnu ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo su neki od poznatih Hrvata i Hrvatica koji imaju najstabilnije brakove.

U dobru i zlu obećaju oni koji stupaju u brak. Sve više možemo svjedočiti 'trendu' razvoda brakova. Nemogućnost zajedničkog života, nepomirljivi interesi, nespremnost na kompromis samo su neki od razloga zašto većina odustaje od obećanja kojeg su dali. Ali postoje oni uporni, koji rade na odnosu i drže se obećanja koje su dali na dan kada su se vjenčali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leonarda Lončar "On mene zove..." Evo kako je Leonarda Boban govorila o Zvoni dok su živjeli odvojeno, jednom izjavom sve je iznenadila!

Poznati hrvatski rukometaš Vlado Šola u braku je sa suprugom Natašom 22 godine. Vlado i Nataša imaju dvoje djece, kći Luku i sina Maxa. Uspješno očuvan i skladan brak, Vlado pripisuje tome što ima normalnu ženu. Sportska slava mu se dogodila kada je imao 33 godine i već tada je bio sretno oženjen čovjek. Za svoju suprugu kaže da je s njim prošla sve – od onih najgorih trenutaka do onih najboljih.

Hrvatski glumac s američkom adresom,Goran Višnjić u braku je sa Ivanom Vrdoljak, kćeri hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka. U braku su od 1999. godine i imaju troje zajedničke djece. Dvoje djece su posvojili, a treće djete im je rodila surogat majka. Goran VIšnjić ima i izvanbračnu kći.

Splitski pjevač Joško Jcle Čagulj nedazno /strong\je prosavio desetu godinu braka sa svojom suprugom Anom. Kako kaže za očuvanje stabilnog braka među partnerima treba postojati poštovanje, kompromis i tolerancija. Jole kaže da se odličro nadopunjuje sa ženom2 Ona je `o prir,di malo ozbiljnija, a on neozbiljan, a to je u njihovom odnosu odličan balans. Jole i Ana imaju i tri kćeri.

Boško Balaban i Iva Balaban u braku su od 2002. godine. Boško je navodno dugo nagovarao bivšu Kraljicu Hrvatske da s njim izađe i kada je skoro odustao, Iva ga je nazvala. Boško i Iva imaju troje djece sina i dvije kćerkice.

Pjevačica Ivana Husar Mlinac i suprug Nino Mlinac zajedno su već 19 godina (u vezi sedam, a u braku 12). Par ima dvoje djece, dječake Andreja i Tomu. Ivana progovorila o partnerskom odnosu i kako je njihov odnos stabilan i sretan. Kaže kako je sedam godina koliko su ona i Nino hodali prije braka bilo i više nego dovoljno da se upoznaju u svim izdanjima, usponima i padovima, što je bitan preduvjet za brak. 'Cijeli smo proces sazrijevanja prošli zajedno pa znamo jedno o drugomu više nego o sebi samima. U brak treba ući s idejom kako vi trebate usrećiti partnera, a ne on vas. To usrećivanje trebalo bi biti jedino očekivanje u braku, ali od sebe samih. Tako se gradi odnos u kojem se punimo međusobnom ljubavlju.'

Slavni nogometaš Zvonimir Boban u braku je s Leonardom od 1993. godine. Svoje sudbonosno da izrekli su pred matičarom u Milanu. Za uspješnost braka, Leonarda kaže kako si nikad nisu okrenuli leđa. Par ima petero djece.

Operna pjevačica i članica žirija Supertalenta Martina Tomčić je bila u vezi s Ženjom Moskaljovim dugih 15 godina, a u braku su 13 godina. Imaju dvoje djece sina Nou i kći Rebeku. 'Jako sam vezana za supruga i veoma su mi važni i njegovo mišljenje i fizička prisutnost. Kad sam slaba, on je moj stup i želim ga uz sebe.' – izjavila je Martina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene