REZANJE VIŠKOVA

Harry i Meghan povukli potez zbog kojeg je javnost sigurna da se zbilja više nikad neće vratiti u Britaniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan i Harry zaposlenike su o otkazima obavijestili u siječnju, a kraljevska obitelj zadržat će tek jednog ili dvoje od njih, dok će većina dobiti otpremnine oko kojih pregovaraju.

Meghan Markle (38) i Harry (35) sa svojim sinom devetomjesečnim sinom Archiejem više se ne vraćaju živjeti u Veliku Britaniju. Javnost je to zaključila nakon što su supružnici zatvorili svoj ured u Buckinghamskoj palači i otpustili 15 ljudi.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan i Harry svoje su zaposlenike o otkazima obavijestili u siječnju, a kraljevska obitelj zadržat će tek jednog ili dvoje od njih, dok će većina dobiti otpremnine oko kojih pregovaraju. Glasnogovornik je obavijestio javnost kako su kraljica Elizabeta II. (93), princ Charles (71) i princ William (37) odlučili ne komentirati zapošljavanja i otpuštanja, no svjesni su da zatvaranje ureda zahtijeva rješavanje viškova.

Među otpuštenima su Harryjeva koordinatorica programa Clara Loughran, koju je često hvalio, a držala je buket Meghan na vjenčanju. Ni Sara Latham, koja je radila za Baracka Obamu i Hillary Clinton, navodno više nije na popisu zaposlenika. Latham, stručnjakinja za odnose s javnošću, bila je cijenjena među kraljevskom obitelji, a organizirala je Harryjevu i Meghaninu turu po Australiji i Africi. Za svoj odani rad postala je članica Kraljevskog viktorijanskog reda.

Odbjegli Meghan i Harry, kako tvrdi britanski Daily Mail, trenutačno žive u vili nepoznatog dobročinitelja milijardera u Vancouveru.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Celebrity Ovih 10 slavnih parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, donosimo njihove zanimljive priče

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene