Svaka čast!

DRUGA MLADOST Otokar Levaj sa suprugom uživa kockajući u Las Vegasu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otokar Levaj vjenčao se s Dunjom Bedenko, svojom srednjoškolskom ljubavi. Trenutno žive u Americi, gdje se provode u Las Vegasu.

U gradu grijeha provode se ovih dana supružnici Otokar Levaj i Dunja Bedenko. Bračni par otputovao je u Las Vegas, gdje proživljavaju drugu mladost.

Pogledaj i ovo In Magazin: Otokar Levaj Uživa u životu Najljepši poklon za 78. rođendan: Znamo što je to glumac Otokar Levaj dobio i zašto se smatra najsretnijim hrvatskim umirovljenikom!

Umirovljeni glumac sa suprugom je okušao sreću i na aparatima u kasinu. Budući da su oboje u mirovini, uživaju u zajedničkom društvu i putovanjima. Trenutno žive u Bradentonu na Floridi, gdje je toplo cijele godine. Otokar i Dunja imaju zaista bajkovitu ljubavnu priču.

Zaljubili su se krajem pedesetih godina, dok su oboje pohađali srednju školu. Nakon toga desetljećima se nisu vidjeli, dok Otokar nije naišao na Dunjin profil na Facebooku. Ubrzo su obnovili srednjoškolsku ljubav te su se vjenčali, a obiteljsko gnijezdo svili u Americi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene