oasis vs. blur

Svađaju se desetljećima: Spavao s djevojkom kolege iz "suparničkog" benda pa napravio raskol na sceni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blur i Oasis već desetljećima su u svađi, a Noel Gallagher je napokon otkrio što je bio uzrok tome.

Nakon što su se Mick Jagger i Paul McCartney obračunali oko toga čiji je bend bolji, oglasila se i mlađa generacija britanskih glazbenika. U pitanju su članovi bendova Oasis i Blur, a Noel Gallagher je otkrio zbog čega su bendovi u dugogodišnjoj svađi.

Pogledaj i ovo showbuzz Posvađana braća Dečki iz Oasisa nikako da se smire!

Pjevač grupe Blur, Damon Albarn, spavao je s djevojkom s kojom je u tom trenutku hodao Liam Gallagher, što je rezultiralo javnom svađom, istaknuo je Noel. Tvrdi i kako je između ostalog svemu presudila i droga.

"Liam i Damon su sjedili na istoj stolici u to vrijeme, a bilo je tu i puno kokaina. Od tu je krenula cijela svađa", ispričao je Noel za The Sun. Jedna djevojka očito je bila dovoljna za raskol čitave scene u trenutku najveće popularnosti tih bendova.

Iako nitko nije spominjao ime djevojke oko koje je izbila svađam obožavatelji pretpostavljaju da se radi o Lisi Moorish, Liamovoj bivšoj djevojci. Još onda su kružile glasine da Lisa Liama vara s Damonom. Par ima kći Molly (22).

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene