Više nije mogla

Zna se pravi razlog zbog kojeg su prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, sve je potvrdila njezina bliska prijateljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez je konačno odluku o prekidu s Alexom Rodriguezom donijela nakon nekoliko dana razmišljanja, a s njim više nije mogla biti jer mu više nije mogla vjerovati.

Vijest o prekidu zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odjeknula je poput bombe u svijetu slavnih, par se uskoro trebao vjenčati no čini se kako od toga ništa biti neće jer je ljubavi definitivno došao kraj.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Mnogi se pitaju što se između njih dvoje dogodilo jer su djelovali kao savršen par, no čini se kako Jennifer više nije mogla imati povjerenja u Alexa i odlučila je okončati njihovu vezu jednom zauvijek. 51-godišnja pjevačica i glumica osjećala se jadno nekoliko dana prije prekida i zaključila je kako nije dobro da ostanu zajedno. Inzistirala je na tome jer su imali previše neriješnih problema", ispričao je jedan od njezinih prijateljica za magazin People.

Bivši supružnici su negirali prve vijesti o raskidu zaruka, kada se šuškalo da je za sve kriva reality zvijezda "Southern Charma" 31-godišnja Madison LeCroy, ali su priznali da imaju određenih problema u vezi i da rade na njima. Alex je čak neplanirano otputovao u Dominikansku Republiku gdje je Jennifer snimala novi film, ali niti to nije pomoglo.

"Iako glasine o prevari nisu glavni razlog prekida, je li on varao nju ili nije, nije važno. Ali ona ne može tolerirati strah koji se pojavio između njih dvoje. Najviše su tužni zbog djece jer su svi tako bliski. Nije dobra situacija, ali je bila neizbježna", objasnila je prijateljica.

Jennifer unatoč raskidu zaruka ostaje pozitivna i usmjerena je samo na dobre stvari.

"Jennifer je i prije bila u ovako teškim situacijama. Nije ona ta koja će sjediti i plakati. Njezina je djeca čine najsretnijom i dobro joj ide. Njezin bivši suprug Marc joj je bio od velike pomoći. Imaju odličan odnos i on je bio s djecom kada je ona morala raditi u inozemstvu", izjavio je izvor koji je dodao da će s Alexom pokušati ostati prijateljica.

Latino diva ovih je dana završila snimanje svog novog filma "Shotgun Wedding" u kojem glumi u glavnim ulogama s Joshom Duhamelom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene