A tvrdi da su bili povezani

Procurili pravi razlozi zbog kojih Meghan Markle neće biti na sprovodu princa Philipa, o svojoj odluci povjerila se prijateljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost su procurili pravi razlozi nedolaska Meghan Markle na posljednji ispraćaj princa Philipa u Londonu, kamo se njezin suprug, princ Harry vratio nakon godinu dana.

Meghan Markle ostala je kod kuće u kalifornijskom Montecitu, dok je njezin suprug, princ Harry otputovao u Veliku Britaniju na posljednji ispraćaj svog djeda, princa Philipa, koji će biti održan u subotu 17. travnja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Iako su strani mediji prvotno pisali kako Meghan nije išla s njim jer po preporuci liječnika ne smije putovati i mora mirovati zbog trudnoće, sada su se oglasili njezini prijatelji kako bi ispričali prave razloge njezina nedolaska u London. Prijatelji koji su željeli ostati anonimni otkrivaju kako je Meghan s Philipom imala i poseban odnos te da ga je obožavala.

"Njezina majka Doria inzistirala je na tome da Meghan ostane u Americi i podrži Harryja izdaleka. I ona se vrlo zaštitnički odnosi prema svojoj kćeri i ne želi gledati kako riskira vlastito zdravlje. Stres je posljednje što bi joj trenutačno trebalo. A Meghan je rekla i kako smatra da bi njezino prisustvo na posljednjem ispraćaju princa Philipa zasjenilo cijeli događaj i da to što ona ne dolazi neće promijeniti njezin odnos s kraljicom Elizabetom. Smatra da ona to razumije i da također želi da ostane na sigurnom zbog djeteta. Meghan je rekla i da je ovo pravo vrijeme da Harry izgladi odnose s ocem i bratom i da ona zbog toga tamo nije potrebna", izjavili su njezini prijatelji.

Princ Harry u londonsku zračnu luku Heathrow sletio je prije nekoliko dana i to je njegov prvi posjet Velikoj Britaniji nakon što se prije godinu odrekao svojih kraljevskih dužnosti. Trenutačno se nalazi u karanteni u Nottingham Cottageu, gdje je 2017. godine zaprosio Meghan, u neposrednoj blizini doma svog brata Williama i njegove obitelji.

Njemu bliski izvor kažu da je zabrinut za Meghan i da mu jako nedostaje, zbog čega se čuju nekoliko puta na dan. 

"Već mu jako nedostaju Meghan i Archie i stalno ih zove. Zapravo razgovara s Meghan nekoliko puta dnevno jer se brine zato što ju je napustio i otišao tako daleko kad je trudna", izjavio je izvor.

Inače, Harry u izolaciji mora provesti pet dana, nakon čega će, ako test na koronavirus pokaže da je negativan, moći prisustvovati djedovu sprovodu. Inače bi u karanteni morao provesti deset dana, ali prema uputama britanske Vlade, oni koji ulaze u zemlju iz inozemstva mogu izaći iz karantene zbog smrtnih slučajeva u obitelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) +0 Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zaljubio se u nju kada je ona imala 18, a on 44 godine: Osvojio ju je u samo jednoj večeri, a zbog nje se i rastao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene