znaju se godinama

Princ Harry veliki je prijatelj američke prve dame, na vidjelo izašli i detalji, a o njihovom odnosu oglasio se i Joe Biden

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jill Biden i princ Harry upoznali su se još prije sedam godina, a sada su u javnost procurili detalji njihova prijateljstva, koje brine brojne Britance.

Princ Harry se u nekoliko navrata posljednjih mjeseci počeo petljati u američku politiku, što je naljutilo mnoge Britance te su neki već komentirali da to nije dobro. Sada su u javnost izašli detalji Harryjeva prijateljstva s novom američkom prvom damom Jill Biden.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Njihovo prijateljstvo je započelo još prije sedam godina, dok je Harry obavljao kraljevske dužnosti kao britanski princ. Upoznali su se u Washingtonu, a iako je među njima 33 godine razlike, povezali su se odmah zbog svojih interesa u vojsku. Jill je zatim bila i na igrama Invictus u Londonu, nakon čega su održali kontakt.

Joe Biden se čak u nekoliko navrata našalio da je princ proveo i previše vremena s njegovom suprugom, a dvojac je očito pronašao mnogo zajedničkih interesa o kojima su satima razgovarali. Ostali su u dobrim odnosima, a Britance sada brine da će se Harry uplesti u američku politiku puno više nego što se očekuje.

Sve je krenulo nakon što su on i Meghan Markle pozvali američke građane da izađu na izbore, a njihov video implicirao je napad na Donalda Trumpa. Trump je na to odgovorio da nije Meghanin veliki fan te je Harryju poželio puno sreće s njom, jer kako je rekao, trebat će mu.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: AFP) +0 Lili Reinhart (Foto: Profimedia) Celebrity Ovo su zvijezde koje su u karanteni dobile kilograme viška i to im nimalo ne smeta, rado su se s tim i pohvalili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene